2014-01-28, 18:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to ma szansę?
Cytat:
Napisane przez Vesley
No właśnie on traktuje to [poważnie, ja też. Ale nie chcę się sparzyć drugi raz w życiu. Ale czy naprawdę to normalne że facet nie potrzebuje po 3 mcach takiego kontaktu ze mną?? To mnie niepokoi  Ja bym chciała go dotykać, być przy nim no n stop, a on sobie idzie ćwiczyć. Czyli godzina dziennie ma mi starczyć, a resztę mam sobie organizować sama? Tak wygląają Wasze związki?
|
- to daj sobie CZAS, na poznanie, a nie łykasz jak młody pelikan po tak krótkim czasie teksty o kochaniu, oświadczynach itp. I nie, w dorosłym życiu nie da się być na co dzień przy kimś "non stop", by go dotykać, bo częścią dorosłego życia jest też praca i różne zajęcia.
W Twoim wypadku nie ma nic gorszego niż pośpiech.
No i Ty nie występujesz jako Ty sama, w a pakiecie "Ty + dziecko" - może przyjrzyj się, czy on nadaje się na męża, gdy jest dziecko, które nie jest jego- a Ty tu już o kolejnym z nim mówisz.
Tempo jak dla mnie zabójcze.A co do problemu: jeśli po tak krótkim czasie padają deklaracje miłości, oświadczyn, a pan nie chce spędzać z Tobą czasu, spędza go mało (po musicie się przecież poznać), to dla mnie coś jest tu nie tak.
Cytat:
|
choć ma swoje za kołnierzem,
|
- a możesz to rozwinąć?
Edytowane przez madana
Czas edycji: 2014-01-28 o 18:47
|
|
|