Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 17:53   #1649
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Anitko super wiadomości - bardzo się cieszę, że z Malutką wszystko w najlepszym porządku Co do wód płodowych to nie mam pojęcia ale skoro zaleceniem jest przyjmować jeszcze więcej płynów to pewnie to właśnie sposób

Czarnula wszystkiego najlepszego Sto lat! Piękne masz Córeczki

Kocuurku piękny Marcelek

Perse śliczny Artuś

Rena super te rzęsiska

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Usg prawidłowe, mały kopał jak szalony, łożysko podjechało i już nie zakrywa szyki. Zmartwiło lekarza moje osłabienie i zawroty głowy. A położne "rzuciły się" mnie ratować jak weszłam do przychodni bo podobno blada byłam. Z badań wynikło że mam arytmie serca, trochę za wysokie ciśnienie. Dostałam stos badań do zrobienia i czekam na wyniki. Mam dzisiaj z nimi wrócić. Oprócz tego wizyta u kardiologia z ekg i usg bo możliwe że mój zespół Barlowa w ciąży przybrał na sile. Od tego mogłaby zrobić się ta arytmia, osłabienie, i skurcze macicy( bo może być przez to gorzej ukrwiona) . Kardiolog dopiero w piątek. Wizyta u kardiologia 250zl......!! Za badania zapłaciłam 130zl,za gina 150zl.czyli bilans styczniowy wyjdzie około 1400zl (wizyty, badania, leki). Heh heh heh. Trzeba mieć zdrowie i pieniądze żeby mieć dzieci.
Do kardiologia i tak planowałem się wybrać bo czuje okropne kołatania serca (zawsze je miałam ale w ciąży to o wiele mocniej).
Super, że Mały daje czadu i u niego wszystko dobrze
Współczuję takich przebojów, dobrze, że idziesz do kardiologa - mam nadzieję, że uda się opanować sytuację.
Co do kosztów... to masakra

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Cieszę się, że wizyta się udała i szkoda, że mój nie był taki rozmowny. Dzisiaj na spokojnie zastanawiam się czy był taki, bo ma taki sposób bycia, czy coś go zmartwiło i nie chciał mnie niepokoić
Ciężarnych się nie bije więc Ci tylko powiem - nie kombinuj kobieto
Jakby było coś nie tak, to by Ci przecież powiedział - to lekarz a nie koleżanka, która nie powie Ci, że np. masz fatalną fryzurę bo nie chce Cię urazić

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jesteśmy po neurologu. Jak na razie wszystko jest prawidłowo, nie ma czego się przyczepić Kontrola za 4 tyg,a wcześniej usg główki.
wspaniałe wiadomości

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
========================= ====================
ja dziś wkurzyłam się na mojego doktorka poszłam tylko po receptę na metformax - gadka szmatka i powiedział, że jak do marca nie zajdę w ciążę, to mam przyjść i wtedy jeszcze raz przemyślimy co zrobić i coś postanowimy dziwnie... w ferie jadę do prof. Kurpisza z Poznania...może on coś doradzi - choć myślę, że karze zrobić jakieś dodatkowe badania immunologiczne (niektóre po 1200zł )...on zleca też często szczepionki limfocytami itp.(czy coś takiego)...sama nie wiem czy to dobry wybór...
Ale nie powiedział Ci nawet co ma na myśli mówiąc o postanawianiu czegoś?
Trzymam kciuki za wizytę w Poznaniu

Mleb fajnie, że w pracy lepiej

Przepraszam jak się do czegoś nie odniosłam ale o ile staram się na bieżąco nadrabiać wątek to z pisaniem gorzej - jakoś ciężko mi to idzie.

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2014-01-28 o 17:54
jojla jest offline Zgłoś do moderatora