Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 19:00   #3906
Monica80
Raczkowanie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

[QUOTE=ANTERIA;44847760]

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć, ja w ogóle mam nadzieję że moje dziecko będzie wolne od jakichkolwiek alergii ja nie chorowałam na żadne choroby skórne (poza trądzikiem oczywiście) do 19 roku życia a później zapadłam na AZS i obawiam się że dziecku może się też to udzielić
AZS moze byc dziedziczne, ale nie musi , nie martw sie na zapas.
Ja cierpie od kilku ladych lat, a moj synek ma piekna skore zero problemow. Ja nabawilam sie AZS w liceum i na studiach, 2 lata temu powycieciu guza na tarczycy nastapila drastyczna poprawa. A teraz jak zaszlam w ciaze jes zle jak nigdy. Wstawilabym zdjecia ale oszczedze Wam tego widoku....
Swędzi mnie dosłownie wszystko oprócz stóp, twarzy i dekoldu. Nie moge sie opanowac, wiem ze nie powinnam drapac ale to jest silniejsze od wszystkeigo, potrafie sie obudzic o 4 rano bo tak mni swedzi noga... Porobilam juz badania krwi, pije wapno, kapie sie w Oilatum, ale na razie g.. to daje... Nie chce siegac w ciazy po mocne leki czy masci, ale nie wiem czy wytrzymam do czerwca, predzej wydrapie sie do mięsa
W tym tyg znowu maratonik po lekarzach bede miala, moze ktos cos wymysli ....

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha

Edytowane przez Monica80
Czas edycji: 2014-01-28 o 19:02
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora