Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 21:07   #3609
princeseczka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Hehe na luzaka (na szczęście) stwierdziła, że jakby kto pytał, to żeby mówić że to tak ma być

Też mam tą maskę A sianko nieziemskie (nie wbije grzebienia we włosy po myciu-no nie ma szans) Ale po tej masce (a nakładam ją tylko na chwilę na mokre włosy) i na końce daję jeszcze odrobinę Jedwabistego serum z Joanny (moja fryzjerka stwierdziła, że robi lepszą robotę od tradycyjnego jedwabiu) ogólny wygląd włosów się poprawił

Witam nową PM

A jak Ci się ta keratyna wypłukała, to nie zrobiło Ci się większe siano na głowie niż przed zabiegiem? Bo ja się bardzo zastanawiam nad nim, tylko właśnie czy po tym okresie zachwytu nie będzie jeszcze gorzej
kreciorek, szczerze.mowoac to nie wiem bo zabieg robilam w grudniu czyli stosunkowo niedawno i nie wiem czy ta keratyna calkowicoe juz mi sie wyplukala czy nie. Poki cowidzeze jest lepiej niz przed zabiegiem ale nie mam pewnosci czy nie ma tam jeszcze keratyny.. najlepiej popytaj dziewczyn na watku o tej metodzie prostowania wlosow. Sa tam tez weteranki ktore odpowiedza Ci na nurtujace Cie pytania

Pobraliśmy się
princeseczka jest offline Zgłoś do moderatora