2014-01-28, 21:28
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko jest dobrze oprócz jednego
Cytat:
Napisane przez Nadis
U LICHA idź do lekarza. Stulejka to stulejka, to jest Twój problem, któremu w dodatku nie tak trudno zaradzić.
A jak się uporasz ze stulejką (tą drogą rodzinny->urolog->pewnie oddział albo klinika jednego dnia, nie wiem, czy do urologa trzeba skierowania, ale teraz jest styczeń i powinny być miejsca nie aż tak strasznie odległe - zawsze możesz iść też prywatnie) to idź do dermatologa i zrób coś z trądzikiem. Trądzik, ok, jest naturalny (choć i tak lepiej coś z nim robić), ale jak się ma 14 lat, masywny trądzik w Twoim wieku powinien być leczony i to nie fanaberia, tylko konieczność.
Nie możesz mówić o sobie, że jesteś zadbany, jak masz dwa problemy ze zdrowiem z którymi nic nie robisz, które w dodatku rzutują i będą rzutowały na Twoje życie. Przykro mi, ale zmiany skórne, jeśli nie są leczone, działają bardzo na niekorzyść. O stulejce nie wspominam, bo tego nie widać - ale jak już doszedłbyś do bycia w związku, to co byś z tym fantem zrobił? To przede wszystkim OKROPNIE niehigieniczne.
|
Akurat trądziku już mam tylko resztki, co napisałem. Pozostały mi głównie blizny, ale ich leczenie jest bardzo drogie i nieefektywne. Tym niemniej lekko mnie one blokują psychicznie.
|
|
|