2014-01-29, 09:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam problem z wagą .
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;44854279]Coz, jestes dosc konkretnie obtluszczona. To ostatnie czarno-biale zdjecie, to jak 4 miesiac ciazy dla mnie wyglada. Dodam, ze wedlug Fundacji Diabetologicznej, otylosc brzuszna rozpoczyna sie od 80cm. Ty juz masz 77!
Tutaj widze nie tyle, co duza wage, co bardzo zle jedzenie i chyba zero cwiczen/siedzacy tryb zycia, mam racje? Dla mnie, to czerwonka lampka. Juz teraz bierz sie za siebie (zbilansowana dieta i cwiczenia conajmniej 3/4 razy w tygodniu), bo bedzie tylko gorzej.[/QUOTE]
Bez przesady, może u Autorki będzie to trochę za dużo cm w talii, ale ja przykładowo mam 78 cm i daleko mi do otyłości Fundacja Diabetologiczna nie zakłada, że ludzie są różnego wzrostu.
Widać Autorko, że masz problem z brzuchem, bo wymiary biustu i bioder masz w porządku, tylko ten brzuch wystający. I wygląda on jakby był bardzo wzdęty. Masz problemy z trawieniem?
Nie każdemu jest dane mieć idealnie płaski brzuch jak deska, nawet przy ogromnych staraniach, konkretnie chodzi mi o wygięcie kręgosłupa, lordozę, nawet w małym stopniu "wypycha" brzuch (część lędźwiową dokładnie) do przodu. Już mniejsza z tym, że mnie się totalnie płaskie brzuchy nie podobają, ale to kwestia gustu jest. Trochę inaczej patrzę na sferę fizyczności. Ty Autorko musisz bardzo mocno popracować nad nim, zero wzdymających warzyw, ciężkostrawnych potraw, dużo ćwiczeń i tak już zawsze, bo po zaprzestaniu wystający brzuch wróci.
Czas edycji: 2014-01-29 o 09:07
|
|
|