2014-01-29, 10:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
szaja, dziekuje za odp w sprawie testow 
Co do spania - moj tez sie rozkopuje momentalnie i kladzie nogi na koldre.
Wlasciwie cala noc spi taki rozkopany... Ale on woli chlod akurat.
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------
Cytat:
Napisane przez neti1
NAWIJKO... z tego co czytałam( a trochę czytałam) to AZS może ise pojawiać i znikać- u nas tak było...jak si e pojawiło w 2mż...zniknęło w 3 m. ż....pojawiło się znów w 5 m.ż...i wtedy już było własnie w zgięciach rąk i nóg, na klatce piersiowej..na szyjce- tak jest do dziś ..plamy..placki no i teraz się drapie. Także jeśli znów się pojawiło- to może to być AZS. My byliśmy u 3 dermatologów-każdy mówi to samo- odpowiednia pielęgnacja maście robione, nieprzegrzewać..i tyle-albo zniknie jak się pojawiło..albo zostanie..nawet do okresu dojrzewania..
Idź do innego dermatologa... a jakby co wyślij mi na fb zdjęcie tych plam które macie i porównamy 
|
Wiesz, ja ekspertem nie jestem, ale to znikniecie plam zbieglo sie akurat z koncem upalow. Takze dla mnie to bylo oczywiste.
Tamte plamy byly rozognione, takie "mokre", plaskie, w dotyku nie bylo ich czuc na powierzchni skory. Te obecne sa suche, wypukle... Zupelnie inne.
Wyslalabym Ci zdjecia, ale sa na kompie, ktory jest klapniety :/
|
|
|