Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-03, 18:50   #3340
Ather
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Cześć!;*
Przepraszam, cichutko byłam wczoraj, ale normalnie.Załamka;(
Od początku.
Wczoraj byłam na imprezie. Muzyka beznadziejna. Mało ludzi.
Ale to jeszcze nic.
W pewnym momencie wyciągnęłam do tańca,razem z kolegą innego kolege(na oczach bramkarza).
Po czym Orzeszek(dlaczego ja zawsze pisze o sobie w trzeciej osobie), tańczy z tym kolegę, a w pewnym momecie widze tylko jak bramkarz wkurzony na maxa idzie, uderza ramieniem kolege z którym tańcyzłam i wyciąga go z klubu!!
Po czym Orzeszek widzi jak cos sie kłócą, niezbyt przyjemnie.
Przezyłam szok, naprawde.Tak sie przestraszyłam zachowania bramkarza ze po prostu brak mi słów.
Najlepsze jest, bo bawiłam sie z fajną dziewczyną,po czym okazało sie ze to jest siostra dziewczyny bramkarza:wink:
Ehhh...
Nauki duzo,checi brak.
I do tego zjadam duzosłodyczy. Duzo za duzo.
Ble..
Jutro bedzie lepiej...?
Teraz koniec roku więc chyba wiekszość (Ci którzy jeszcze się uczą ) ma nawał nauki... jeszcze tylko kilka dni

Co do imprezy, nie przejmuj się tak bardzo A ten bramkarz... skąd ten facet się urwał conajmniej dziwny.

A co do dziewczyny - nie uprzedzaj się do niej tylko z tego względu ze jest siostra dziewczyny bramkarza skoro fajnie się z nią bawiłaś to to chyba nie ma znaczenia 'kim jest'

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Aktualne fotki Orzeszka
Z dzisiaj
======>

PS. nie biore odpowiedzialności za popękane ekrany:p
Wyglądasz świetnie
Hm... i zgaduję że z natury nie jesteś blondyneczką, prawda ?

edit: za długo pisałam, a odp. dałaś wyżej
kolor oczu mnie zmylił

edit2: STOP. źle przeczytałam, niech to szlag :/ ja i moje czytanie ze zrozumieniem... nie spojrzałam że cytowałaś inny post ych...
Ather jest offline Zgłoś do moderatora