2014-01-29, 11:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz
Cytat:
Napisane przez bajka1807
moj tez widzial, przy pierwszym i przy drugim  ale mi to wisialo, przy pierwszym mialam ciagle zamkniete oczy a przy drugim bylam na haju i malo co pamietam
ale z tego co mowi, traumy na nim to nie wywarlo na szczescie  jest mi tylko szkoda ze ani razu nie mogl przeciac pepowiny, przy Blance szybko ja zabrali bo byla niedotleniona i kazda sekunda sie liczyla, a Amelka miala za krotka pepowine, ja ostro krwawilam wiec tez ja bardzo szybko odpepnili.
|
To ja bardziej nie chciałam żeby widział.Na nim widok krwi i wychodzącego dziecka nie zrobił obrzydzenia czy traumy.Mówił że najgorsze dla niego było moje cierpienie.Ale jak go zapytałam czy jak kiedyś będziemy mieli drugie dziecko czy chce być przy porodzie bez wahania powiedział że tak.
Mój tż przecinał pępowine.
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
Skierka ty też karmisz jedno karmienie jedna pierś?Kiedy Tymuś zaczął ci przesypiać noce?
Ja się zastanawiam czy nie wprowadzić karmienia co 3 godziny.Tylko jak to zrobić jak Domiś ma takie dni że czasem wogóle nie śpi i wtey dopomina się co ok 1,5 godziny,a w inny dzień potrafi przespać 4 h
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|