2014-01-29, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8
Cytat:
Napisane przez DsC
Nie rozumiem tu czegoś. Jeśli wniosek jest rozpatrzony pozytywnie to znaczy ze dyrektor up wyraził i podpisał zgodę na staż więc z jakiej racji teraz jakaś urzędniczka oczekuję okazania papierów?! Na Twoim miejscu przedstawilabym jej dwie ostatnie umowy i tyle. Skoro nie ma nic w systemie to i więcej mieć też nie musi. Nie przejmuj się tym,bo ja zapisując się do up za każdym razem mówiłam że nigdy nie pracowałam i nie mam doświadczenia.
Oczywiście przez wcześniejszy okres miałam tylko umowy zlecenia. Up nie ma takiej mocy, aby to sprawdzić.
|
Cytat:
Napisane przez kasia1608
A moje up ma wszystko w systemach, gdzie robiłam kiedy itp (więc ma.moc ),jak poszłam do nich drugi raz to umowy kazali pokazywać
|
Już za późno, bo jak zapytała o to czy pracowałam kiedyś na zlecenia/umowy o dzieło powiedziałam że tak, powiedziała mi że jak oni do tego dotrą to będę musiała zwracać koszty stażu, wystraszyłam się i im to pokazałam Myślałam że tam jest wszystko powiązane i że oni do tego mogą dotrzeć 
A teraz już wszystko o mnie wiedzą raz na zawsze 
Cytat:
Napisane przez Deborah100
Z jednej strony to rozumiem. Ale dotacje to loteria, nie mogłam w tym czasie siedzieć na tyłku i nie podjąć żadnej pracy. Kto wie....może trafiłabym na ciekawą i rozwojową ofertę i chętnie zostałabym.
Byłam zainteresowana w 100% pracą ale mam prawo mieć plany i dążyć do ich realizacji.
Teraz już wiem, ze trzeba siedzieć cicho i nikomu nic się nie przyznawać. Lepiej udawać durnia.
Cóż szukamy dalej  Trzeba uczyć się na własnych błędach.
Szkoda, że rodzicie uczyli mnie uczciwości, jako krętacz miałabym łatwiej na tym ''świecie'' 
|
Jak widać w moim przypadku też 
Jestem załamana, czuję się jakbym straciła swoją szansę w życiu
|
|
|