Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 12:55   #3204
nniee
Zakorzenienie

Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
Aaa mam dziś egzamin boje się! Nienawidzę sesji, bo ja za bardzo przeżywam te egzaminy!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja też
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
napisalam tam email z wszystkimi pytaniami ale nie odpisali. Zadzwonie do nich po 12.. Ok dodam zdjecia tylko tak jak pisalam mnie ona ominie bo nie mam 100osob ;( ubolewam bardzo nad tym. Po prostu nie stac nas na 100osob i nawet bylby problem uzbierac tyle ludzi.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Miałam pytać czy może ten Dworek to na "Ś", ale...
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
piekne chodzilo mi czy Wszystkie biora okragle czy moze litera L lub T itd. Tylko niewiem jak ludzi poobsadzac a tu jest moje menu http://www.dworswietoszowka.pl/pl/przykladowe-menu i kliknijcie menu 2 na 2015r. Obawiam aie ze moze braknac. Z wodka wychodzi 205.

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
...zobaczyłam posta i już wiem Moja znajoma miała tam wesele, ponoć bardzo udane W ogóle witaj chyba jesteśmy z tych samych okolic

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Ja się nad takimi rzeczami nie zastanawiam, ale co do menu to jedno wiem na pewno - rosołu u nas raczej nie będzie a jeśli już to oprócz niego druga zupa, bo TŻ nie lubi i ja też nie rozumiem jego fenomenu na imprezach, bo przecież się go średnio wygodnie je.