Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Cytat:
Napisane przez kognisia
Aaa mam dziś egzamin  boje się! Nienawidzę sesji, bo ja za bardzo przeżywam te egzaminy!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ja też
Cytat:
Napisane przez zielona1911
napisalam tam email z wszystkimi pytaniami ale nie odpisali. Zadzwonie do nich po 12.. Ok dodam zdjecia tylko tak jak pisalam mnie ona ominie bo nie mam 100osob ;( ubolewam bardzo nad tym. Po prostu nie stac nas na 100osob i nawet bylby problem uzbierac tyle ludzi.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
|
Miałam pytać czy może ten Dworek to na "Ś", ale...
Cytat:
Napisane przez zielona1911
piekne  chodzilo mi czy Wszystkie biora okragle czy moze litera L lub T itd. Tylko niewiem jak ludzi poobsadzac  a tu jest moje menu http://www.dworswietoszowka.pl/pl/przykladowe-menu i kliknijcie menu 2 na 2015r. Obawiam aie ze moze braknac. Z wodka wychodzi 205.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
|
...zobaczyłam posta i już wiem Moja znajoma miała tam wesele, ponoć bardzo udane W ogóle witaj chyba jesteśmy z tych samych okolic 
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
Ja się nad takimi rzeczami nie zastanawiam, ale co do menu to jedno wiem na pewno - rosołu u nas raczej nie będzie a jeśli już to oprócz niego druga zupa, bo TŻ nie lubi i ja też nie rozumiem jego fenomenu na imprezach, bo przecież się go średnio wygodnie je.