Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-29, 14:06   #2007
izka-1987
Raczkowanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość
Hej Gaduły. Nie odzywałam się chwilę bo w niedzielę ni z tego ni z owego zaczęłam plamić. Nie było tego dużo ale morale mi siadły zupełnie,przerobiłam w głowie wszystkie najgorsze opcje, włączenie z zastanawianiem się czy poronienie dwójki będzie bolało bardziej niż jednego i czy będę mogła jeszcze mieć dzieci Nie bardzo się nadawałam do kontaktów społecznych krótko mówiąc. Leże grzecznie od 4 dni i nic się nie dzieje więc powoli wracam do zdrowych zmysłów. Dziś mam kontrolę i jeżeli wstanie z łózka i wycieczka do gab nic spowoduje to będę mogła wrócić przynajmniej do domowego funkcjonowania.
Na pocieszenei w tym wszstkim też zaczęłam czuć ruchy - na pewno chłopca bo jest niżej, panna leży na górze i nie jestem pewna czy to co tam czuje to nie flaczki, ale z drugiej strony ma więcej miejsca więc może jeszcze się nie objawiła.
Nie będę cytować bo wypadłam z obiegu zupełnie, ale wszystko przeczytałam grzecznie i postaram się już odzywać
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i gratuluję parki też właśnie się zastanawiałam jak ja czytałam, że przegapiłam tą informację
Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość
Dzieki za kciuki. Nie napisałam Nie wiem jak wyszło. No to już napisałam. Oczywiście wiadomo jak to jest chłopak to sama widziałam że coś sterczy a to drugie w ciągu całego 30 min badania nie chciało się pokazać inaczej niż dziewczynka wiec tej wersji się trzymam
Rzecz której na pewno z tego wszystkiego nie napisałam to że na usg był ze mną synek. Miał być w tym czasie w przedszkolu ale się rozchorował i nie miałam innego wyjścia więc mu powiedziałam gdzie i po co idziemy. Siedział grzecznie przez cały czas jak nie moje dziecko (tzn z giereczka na tel w reku nie że sam z siebie ale to i tak sukces). Reakcja bezcenna, patrzył na brzuch jak zaczarwony,tylko nie mógł do wiadomości przyjąć że jeszcze ich nie wyjmiemy narazie. Mózg 3-latka to kosmiczne urządzenie jest. Jak się zaczeło to plamienie to jedna z najgorszych mysli to jak mu teraz wytłumaczę że nic z tego , obym nigdy nie musiała.
Dobra zbieram się bo mąż za chwile po mnie będzie, może tym razem od się załapie na podglądanie.
Fajna reakcja synka