2014-01-29, 14:19
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez kamilast
Dzieki za kciuki  . Nie napisałam  Nie wiem jak wyszło. No to już napisałam  . Oczywiście wiadomo jak to jest chłopak to sama widziałam że coś sterczy a to drugie w ciągu całego 30 min badania nie chciało się pokazać inaczej niż dziewczynka wiec tej wersji się trzymam 
Rzecz której na pewno z tego wszystkiego nie napisałam to że na usg był ze mną synek. Miał być w tym czasie w przedszkolu ale się rozchorował i nie miałam innego wyjścia więc mu powiedziałam gdzie i po co idziemy. Siedział grzecznie przez cały czas jak nie moje dziecko (tzn z giereczka na tel w reku nie że sam z siebie ale to i tak sukces). Reakcja bezcenna, patrzył na brzuch jak zaczarwony,tylko nie mógł do wiadomości przyjąć że jeszcze ich nie wyjmiemy narazie. Mózg 3-latka to kosmiczne urządzenie jest  . Jak się zaczeło to plamienie to jedna z najgorszych mysli to jak mu teraz wytłumaczę że nic z tego  , obym nigdy nie musiała  .
Dobra zbieram się bo mąż za chwile po mnie będzie, może tym razem od się załapie na podglądanie.
|
Ale super parka i bardzo mocne za wizytę
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
w szpitalu powiedzieli ze jak nie bede dwa dni pila albo 3 dni jadla to wtedy mam przyjechac
|
To powiedz że od 2 dni tak się czujesz i tyle a będziesz spokojniejsza i nie będziesz się męczyć
|
|