Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 15:22   #166
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

hej

no pięknie, jak mam tu bywać jak jeden dzień i 6 stron produkujecie a ja siędzę, podczytuję, chcę coś napisać Cebulce o laktatorze a Hania woła Leeeeee więc hopsa na przewijak, to połazić, poprzytulać, nakarmić...i jak siadam to sprawa laktatora nieaktualna już

w każdym razie:

witam Mamę Szkraba i Kingę

Iza, już Ci pisałam na innym watku - znam dziewczyny karmiące piersią co 3h i wszystko w porządku - mała się najada i prawidłowo przybiera, nie dopomina się pomiędzy. Da się, tylko czy to nie trzeba od początku? nie wiem

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Kamilkowi się dwa zęby na raz przebijają, szał poprostu
wczoraj przeszkadzal TŻ obierać ziemniaki i dawał mu buziaki a drugą ręką podbierał ziemniaki
oprócz tego tak tylko wyczai książeczkę to robi minę "moje życie nie ma sensu" i wyje do puki nie przeczytam, chodzby 30 razy pod rzad jak wczoraj nawet mi przylożył raz nią ze złości.. taki kochany łobuziak. Na słowa "gdzie jest łobuzzzz??" klepie się po brzuszku

z jednej strony jak czytam o Waszych dzieciach to nie mogę się doczekać aż pyza będzie taka czająca a z drugiej jakoś mi żal, że już nigdy nie będzie taka mała i bezbronna

hm, a teraz Leeeeeeeeeeee, więc spadam znów

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

aaa Hanula dziękuje za komplementy

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora