Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-03, 20:25   #3357
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Co do fotki to nie ma co oglądać

Cudną miałaś sukienkę Zwłaszcza ten gorsecik mi się podoba. (Ja wogóle mam fioła na punkcie gorsecików). Ślicznie wyglądałaś
Jak to nie ma co oglądać,Milkuś
Ty też jesteś śliczna Wizażanka

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
bardzo ladnie wygladalas
lubie takie zestawy

Będzie dobrze,z tym referatem
Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
orzeszku , slicznie wygladasz. ale ja tez bym Cie widziala w ciemnych wloskach i przestan z ta gruboscia bo jestes chudzinka

dziewczyny blagam jutro o 10 o trzymanie kciukow , w zyciu sie nie stresowalam egzaminem tak jak dzis przed tym jutrzejszym, moze to dlatego ze jeszcze nie umiem wszystkiego, duzo mi sie myli.. normalnie z nerwow mi niedobrze i az sobie poplakalam do sluchawki jak TŻ zadzwonil.. co ta sesja robi z ludzmi
w histerie wpadam, a to zwykly egzamin, coprawda troche trudny ale przeciez jak nie zdam to swiat sie nie zawali. tylko czemu tak sie stresuje

uciekam do notatek a potem spac, bo jeszcze jutro rano do przychodni ide na badania - na szczescie juz ostatni raz, bede musiala sie wepchnac bez kolejki bo nie zdaze inaczej na egzamin, pewnie znowu ludzie sie beda wkurzac i mnie zjedza, no ale mam nadzieje ze zdaze uciec

dobranoc
Oczywiście,że będziemy trzymać

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora