|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Jak to nie ma co oglądać,Milkuś 
Ty też jesteś śliczna Wizażanka
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez gujana
bardzo ladnie wygladalas 
lubie takie zestawy
|

Będzie dobrze,z tym referatem
Cytat:
Napisane przez Atram
orzeszku , slicznie wygladasz. ale ja tez bym Cie widziala w ciemnych wloskach  i przestan z ta gruboscia bo jestes chudzinka
dziewczyny blagam jutro o 10 o trzymanie kciukow  , w zyciu sie nie stresowalam egzaminem tak jak dzis przed tym jutrzejszym, moze to dlatego ze jeszcze nie umiem wszystkiego, duzo mi sie myli.. normalnie z nerwow mi niedobrze i az sobie poplakalam do sluchawki jak TŻ zadzwonil.. co ta sesja robi z ludzmi
w histerie wpadam, a to zwykly egzamin, coprawda troche trudny ale przeciez jak nie zdam to swiat sie nie zawali. tylko czemu tak sie stresuje
uciekam do notatek a potem spac, bo jeszcze jutro rano do przychodni ide na badania - na szczescie juz ostatni raz, bede musiala sie wepchnac bez kolejki bo nie zdaze inaczej na egzamin, pewnie znowu ludzie sie beda wkurzac i mnie zjedza, no ale mam nadzieje ze zdaze uciec
dobranoc 
|
Oczywiście,że będziemy trzymać
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
|