Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przekuwanie uszu ,a reakcja faceta+nuda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-29, 17:17   #6
ajah
wańka wstańka

Dot.: Przekuwanie uszu ,a reakcja faceta+nuda

Cytat:
Napisane przez Lessa Pokaż wiadomość
To nie jest nic nadzwyczajnego zrobic sobie drugą dziurke w jednym uchu powiem wiecej chciałabym ich zrobić więcej. Jednakże problem polega na tym ,że wczoraj mój facet który mieszka 500 km ode mnie pierwszy raz mnie zbył. Nigdy tak nie robił ale od kiedy zaczeły mu się ferie dzieje się tak coraz częsciej. Rozmawialiśmy na gg 8 min chciałam porpsotu dowiedzieć się co u niego słychać odpwoiadał normalnie ,ale widać było że go to nudzi. Po tych 8 minutach powiedział: "Ej ja ide spać ok?" Niby nic nawet ucieszyłam się ,że chce trochę odpocząc . Tyle ,że to było o godzinie 21 i z tego co mówił cały dzień nic nie robił ale to neiważne. Chodzi o to ,że chciałam mu powiedzieć ,że jutro ide przekuć ucho zrobić kolejną dziurke wreszcie znalazlam na to czas i chciałam się z nim podzielić tym ,ale nie zdarzylam wiec zostawilam tylko waidomosc co zameirzam jutro robic. Potem weszłam o godzinie 23 na fejsa był dostepny chciałam do niego napisać ale odpuściłam sobie. Dzis od rana dostawalam smsy ze mnie zabije ze mam nic nei robic z uchem. I tu rodzą sie pytania. Czy waszym ma prawo mi zabraniać czegos? Obrazac sie z tego powódu? Po czym poznać ,że go męcze bo od dobrego tygodnia nie mamy za bardzo o czym rozmawiac .. i co mogłabym zrobić aby zaczął działać zabiegać znowu o mnie a nie odwrotnie ..i co on ma do tych uszu?
Powiedziałaś mu wczoraj i zamiarze przekłucia ucha?

Nie ma prawa cię obrażać i ci grozić, bo chcesz sobie ucho przekłuć.