O
Dzidziuś zdrowy. Wymiary adekwatne do 14 tygodnia. Dokładny opis brzmi :
"Płód pojedynczy, położenie zmienne. Ruchy (+), akcja serca miarowa. Kosmówka na przedniej ścianie. W dolnym biegunie obszar o niejednorodnym echu (pozostałości po zresorbowanym krwiaku) "
Tż załatwił sobie wyjście na godzinkę z pracy i z językiem na ramieniu przyjechał na badanie. Miało być przez powłoki brzuszne i podekscytowany stał koło monitora .... ale okazało się, że jednak gin musi dowcipne zrobić i go wyprosił.........

biedny był taki zawiedziony, że wszedł i już tam się przygotował na skupienie przed monitorem i musiał wyjść

. Gin mi powiedział, że różnie partnerzy reagują na to badanie więc zazwyczaj prosi o wyjście. Miał wiele już takich nietypowych sytuacji, że teraz nie ryzykuje.
Moja macica ma jakieś dziwne kształty stwierdził. Pytał, czy miałam problemu z zajściem w ciążę. A jak mu powiedziałam, że ciąża była dla Nas dużym zaskoczeniem ale oczywiście pozytywnym to kazał mi się tylko cieszyć bo generalnie kobiety z moją przypadłością mają spory z tym problem. Zapytałam o płeć czy coś tam może widać? Ale pępowinka była między nóżkami i bobasek jakiś mało chętny był do współpracy i powiedział, że tym razem płeć sobie odpuścimy.
To plamienie mogło być z tego zresorbowanego krwiaka. Więc może u ciebie też tak było?
Generalnie wszystko jest dobrze...ale dalej mam leżeć. Uspokoiłam się i może dziś nareszcie będę mieć spokojną noc.