2014-01-29, 19:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Dziewczyny dałam ciała! Torba niespakowana jeszcze ale jest postęp bo wyprasowałam koszule, no i wyciągnęłam torbę z szafy. lezy na widoku jutro więc ją zapełnie. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że odwiedził nas kuzyn którego lata nie widziałam więc wolałam wypić z nim herbatę niż pakować podkłady
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
Ja już po USG. Mała grzecznie leży cały czas główką w dół  Waga w 30t3d to 1726, a wymiary standardowo na tydzień do przodu (na wszystkich USG tak miała  .
To już ostatni USG bo mimo, że korzystam z pakietu prywatnej opieki z firmy to idą przy prowadzeniu ciąży standardem NFZ czyli tylko 3 USG w całej ciąży. Kolejny raz zobaczę więc młodą już na żywo
Teraz lecę was nadrabiać bo znów szalejecie z tempem wpisów ;p
|

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou
My już po USG. Olek jest Olkiem i w 32tc3d waży 2100g  widziałam jego słodkie stópeczki i rączki jak sobie maział po buźce  no i mega gigantyczne jajka i stopy  niestety nie pokazał buźki bo mu łożysko tam po nosie latało  z rozwojem jest tak jakby tydzień do przodu, więc i poród będzie szybciej  sam lekarz powiedział, że jak 16.03 jest pełnia to wtedy będę rodzić  ale i tak liczę na wcześniej  Poza tym Mały wcisnął się mocną główką w spojenie łonowe i lekarz kazał mi dużo odpoczywać ('proszę leżeć 3 razy dziennie po pół godziny'), mało chodzić i pić dużo wody, bo jest na granicy. Tyle u mnie, lecę nadrabiać 
|
No to koniecznie dużo pij
Cytat:
Napisane przez side85
poziom homofobii można zmierzyć i tak jak ja mężowi niegdyś:
jak się zatruł za granicą i prawie umarł mi na rękach mógł go uratować jedynie czopek, ale żeby go zaaplikował musiałam gonić go po pokoju bo powiedział że to niemożliwe że to coś da się tam włożyć(nagle prawie ozdrowiał). Po tym wyderzeniu wiem że nie mógł mieć żadnych bliskich kontaktów z innymi mężczyznami   
|
|
|
|