2014-01-29, 22:13
|
|
|
Przyczajenie
|
kompleksy. co robić?
dziewczyny każda z nas ma jakieś komplekssy, powiedzcie mi jak mam sobie poradzić...obecna sytuacja jest dla mnie nowa, więc proszę o wyrozumiałość..na maxa spodobał mi się 30letni kolega (ja mam 24). on jest bardzo towarzyski, zawsze ma coś mądrego do powiedzenia na każdy temat,doświadczony, wszyscy go lubią ..wiem ze ja też mu się podobam i boję się z nim umówić. nie chodzi tu już o fakt ze wcześniej byłam tylko z jednym chłopakiem, rówieśnikiem i to bardzo dziecinnym, cichym, nie rozmownym, ale chodzi o to że boję się z nim umówić bo nie będę miała nic ciekawego do powiedzenia, boję się że wyjdę na totalnego głąba. do tej pory zamieniliśmy kilka zdań, zawsze było wesoło, ale w mojej opinii śmiech brał się raczej ze zbiegów zdarzeń itp...dodam ze mam kompleksy nie tylko na punkcie tego ze mogę nie mieć o czym rozmawiać, ale też na punkcie wyglądu. nie jestem szczupła, należę do puszystych. z okresu dojrzewania został mi nieładne rozstępy na biuście i udach. z poprzednim facetem nie przeszkadzalo mi to zbytnio, ale teraz wiem ze cos jest inaczej. jak sobie poradzic?
|
|
|