Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ^_^ ITAKA-nowe zapachy,pielęgnacja,kolor ówka.Różne półki+dokładki ^_^
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-03, 20:41   #86
guia
Zadomowienie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
GG do guia
Dot.: ^_^ ITAKA-nowe zapachy,pielęgnacja,kolor ówka.Różne półki+dokładki ^_^

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
Jak chcesz - przeciez to Ty proponowalas, nie ja, ja i tak mowilam, ze sie zastanowie, bo nie za bardzo mi sie Jadore oraz Envy Me2 podobaja Poza tym - pytalam przeciez czy naprawde chcesz sie w proponowany przez Ciebie sposob wymienic
No i - co dwa falkoniki, a nie tyle co trzy. Ale to juz szczegoly
Pozdrawiam
Dziewczyny - na drugi raz prosze o zastanowienie sie zanim zaproponujecie wymianke, przeciez nikt nikogo na sile do wymianiek nie zmusza?
Ja czesto wymieniam cos drozszego na cos o wiele tanszego, a co wiem, ze mi sie przyda. Prosze o roztropnosc, zeby potem nie udawac, ze sie nagle obudzilo
Nie oburzaj się tak, jeżeli sprawiłam Ci tym jakiś kłopot- to przepraszam. Pytałaś czy chcę się w ten sposób wymienić- no to Ci napisałam, że jednak nie. Nie życzę sobie określeń typu: "żeby potem nie udawać"- niczego nie muszę udawać, nie rozumiem skąd takie przypuszczenia. Nie znam tego zapachu, spodobał mi się jego opis i porównanie do Noa Perle.
Poza tym- wielokrotnie spotkałam się z propozycją wymiany i potem rezygnacją z niej (nie tylko z mojej strony) i nikomu nie sprawiało to problemu.

Być może dwa flakony, nie wiem, sugerowałam się ceną za moje perfumy (320zł) i ceną Jolie proponowaną przez perfumerię internetową (108zł).
guia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując