Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak wydepilowac cala strefe intymna?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 21:02   #448
maxi82
Zadomowienie

Dot.: Jak wydepilowac cala strefe intymna?

Cytat:
Napisane przez Afrodisiac Pokaż wiadomość
Ja osobiscie polecam tylko i wylacznie depilacje pasta cukrowa...jest o wiele delikatniejsza od wosku...i niech inni mowia co chca ze to fanaberia i nic nie daje ja wiem swoje ...bo prawda jest jedna....pasta cukrowa nie przykleja się do skóry!! Woski przywierają ściśle do skóry, przez co w trakcie odrywania usuwają również powierzchniową warstwę skóry. Dlatego depilacja woskiem jest po pierwsze bolesna, po drugie moze wywołać zaczerwienienie skóry po zabiegu. Dzięki delikatności tego zabiegu Depilacyjna Pasta Cukrowa może być kilkakrotnie naniesiona na tą samą partię skóry, dzieki czemu mozna usunac dokladnie wszystkie wloski...wosk moze zostac nalozony na okreslona partie skory tylko raz bo nalozony po raz drugi na to samo miejsce wydepiluje nam wlosy z wierzchnia warstwa naskorka Ponadto jest higieniczna...wyrzuca sie ja po uzyciu...a pseudo jednorazowe aplikatory z woskiem kto wie ile wczesniej ''bobrow'' nimi potraktowano .... Ja nie wyobrazam sobie innego sposobu depilacji POLECAM Po depilacji mozna zastosowac Folisan skuteczny środek stosowany przy problemach z wrastającymi włoskami, zapaleniu mieszków włosowych i zaczerwienieniu skóry po depilacji mozna kupic w aptece
zgadzam sie w 100%. Mogę jeszcze odać, że ja używałm i maszynki i depilatora i wosku i za kazdym razem miałam podraznioną czerwoną skórę i niejdnokrotnie robiły mi się krostki (dotyczy zarówno bikini jak i nóg). Teraz używam tylko pasty cukrowej i moge ja polecic z czystym sumieniem. Raz zamówiłam na allegro, ale teraz robię sama. Depilatora uzywam tylko do depilacji pach, bo tam sprawdza sie idealnie (u mnie przynajmniej). Jeżeli chodzi o ból miedzy woskiem, depilatorem i pastą to depilator jest najgorszy, potem wosk, a pasta jest naprwdę delikatna. Jak napisała Afrodisiac pasta nie przykleja sie do skóry, nie działa tak brutalnie jak depilator czy wosk. W każdym razie polecam pastę cukrową
maxi82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując