Ja osobiscie polecam tylko i wylacznie
depilacje pasta cukrowa...jest o wiele delikatniejsza od wosku...i niech inni mowia co chca ze to fanaberia i nic nie daje ja wiem swoje

...bo prawda jest jedna....pasta cukrowa nie przykleja się do skóry!! Woski przywierają ściśle do skóry, przez co w trakcie odrywania usuwają również powierzchniową warstwę skóry. Dlatego depilacja woskiem jest po pierwsze bolesna, po drugie moze wywołać zaczerwienienie skóry po zabiegu. Dzięki delikatności tego zabiegu Depilacyjna Pasta Cukrowa może być kilkakrotnie naniesiona na tą samą partię skóry, dzieki czemu mozna usunac dokladnie wszystkie wloski...wosk moze zostac nalozony na okreslona partie skory tylko raz bo nalozony po raz drugi na to samo miejsce wydepiluje nam wlosy z wierzchnia warstwa naskorka

Ponadto jest higieniczna...wyrzuca sie ja po uzyciu...a pseudo jednorazowe aplikatory z woskiem

kto wie ile wczesniej ''bobrow'' nimi potraktowano

.... Ja nie wyobrazam sobie innego sposobu depilacji

POLECAM

Po depilacji mozna zastosowac
Folisan skuteczny środek stosowany przy problemach z wrastającymi włoskami, zapaleniu mieszków włosowych i zaczerwienieniu skóry po depilacji mozna kupic w aptece