Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak wytrzymać z byłą przyjaciółka w mieszkaniu...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-29, 23:53   #3
eurydyka123
Raczkowanie

Dot.: Jak wytrzymać z byłą przyjaciółka w mieszkaniu...?

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Jak dla mnie masz dwa wyjścia:

- zamiast zazdrościć i mieć takie jazdy, możesz przecież dołączyć do nich jak coś robią, pogadać. Nie wiem, kupić wino, zrobić babski wieczór, by poplotkować, powspominać i z czasem może dawna relacja by sie odrodziła albo ty byś przyjnamniej patrzyła inaczej na relację koleżanek (zdrowiej a nie z taką jakąś zazdrością)

- olać to i zając sie sobą i swoimi znajomymi/przyjaciółmi. Mieszkacie jeszcze z innymi dziewczynami, może zakoleguj się z nimi i nie przywiązuj tak wielkiej uwagi tamtym?
Koleguję się z tymi z drugiego pokoju Z tamtymi też próbowąłam, ale no to widać, że najchętniej siedzą same, czasem posiedzę z nimi, ale nie palą się do rozmowy z 3 osobą kiedy są razem. Jak jedna z nich wyjedzie na weekend, to ta druga szuka towarzystwa u mnie. Sama nie wiem czy to zazdrosc, czy po prostu jestem zla bo przywiązałam się do tej jednej, naprawdę byłysmy w super relacjach i nagle wystarczyło,że wyjechałam na studia. Poczułam się odrzucona... Czułam, że onabyła moją przyjaciółką, a tu klops i mam wała Ciężko mi się przyzwyczaić do takiej sytuacji.

Edytowane przez eurydyka123
Czas edycji: 2014-02-01 o 11:55
eurydyka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując