Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-30, 18:03   #199
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
to od koleżanek wątkowych zbierasz zamówienia rozumiem?
taaaa, to bym chyba musiała cały samolot zawalić

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
czyli nie tylko najtańsze Evo takie kiepskie spacerówkowo???

Scarlett, jak Ty teraz z Zosią wychodzisz?

mam wózkowy śpiwór, ale mój Królewicz oczy zamknięte jak tylko lekko zawieje... a jak zbłąkany płatek śniegu spadnie na nos - histeria. więc ostatnio mamy na stałe folię przeciwdeszczową założoną...
w sumie sobie tam skubany nachucha i ma jak u pana Boga za piecem
ja jestem z Evo bardzo zadowolona nadal, ze spacerówki też - gdyby nie to, że u Rodziców dużo schodów, a moja Mama z powodu miliarda przyczyn nie powinna dźwigać nie zastanawiałabym się nad kupnem innego wózka...

Jak wychodzę? Tzn. jak ubieram, czy wózkowo jak? Mamy śpiworek do Evo i folię - jak mocno śnieg nie wali to nie zakładam folii, ale Z lubi atrakcje, z prysznica sobie na twarz leje, wczoraj wzięliśmy do wanny tą piramidkę z kubków z ikei i laliśmy jej na twarz z kubka i też gites. A z atrakcji spacerowych to jak kiedyś wiało ostro, że aż zatykało też folię założyliśmy - i taka pogoda była że taki lekki śniegowy puch był to waliliśmy takimi nieugniecionymi śnieżkami w tą folię to był dziki zachwyt. A ubieram body z długim, bluzkę z długim, rajty, spodnie dresowe i kurtkę z kapturem, w zależności od temp czapkę lub nie no i rękawiczki...

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Ja rzeczy z Nexta zamawiam z tej stronki darmowa wysyłka i dostawa w ciągu 3 dni. http://pl.nextdirect.com/pl/girls/ne...sweet-dreams/2
a jak się tam płaci? trzeba mieć kartę kredytową? można przy odbiorze?

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora