Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja chora zazdrosc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-30, 18:05   #23
kreatywna92
Przyczajenie

Dot.: Moja chora zazdrosc

Wiesz wiem co czujesz, bo jestem w dokładnie takiej samej sytuacji co Ty. Jestem z chłopakiem 1,5 roku. Na początku wszystko było dobrze między nami. Czułam się kochana i ważna dla niego. Teraz niestety tak się nie czuje. Mam wrażenie, że jest ze mna z przyzwyczajenia, że mnie juz nie kocha tak jak kiedyś. Nie mówi do mnie pieszczotliwie. Traktuje mnie bardziej jak swojego kumpla, a nie dziewczyne. Przy mnie komentuje inne dziewczyny i jest mi wtedy bardzo przykro, bo skoro stac go na miłe slowa w stosunku do innych to czemu nie stać go na komplementy w moim kierunku. Nigdy mnie nie pochwali, przez co stracilam pewność siebie. Mimo, że inni mi mówią że ładnie wyglądam i fajna ze mnie dziewczyna to przy nim czuje się niewidzialna. Czesto lajkuje profile roznych modelek na fb, które maja pol nagie zdjęcia. Gdy go zapytalam dlaczego to robi to odpwiedział, że lubi i będzie to robił. Ja jak zwykle wyszłam na tą która się o wszystko czepia. Potrzebuje bliskości, a on mi jej daje za mało. Zauwazylam ze ma mniejsze niz ja potrzeby. Nie nalega na spotkanie. Staje się obojetna na wszystko....
kreatywna92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując