2014-01-30, 19:30
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
Napisane przez paulka0212
Na początku się wachałam, ale po wizycie dzisiejszej zmieniam.
Lekarka była bardzo zainteresowana ciążą, przeprowadziła bardzo długi wywiad.
Podczas badania na fotelu przeprowadziła mi test czy nie zagraża mi przedwczesny poród, wyszedł negatywnie czyli wszystko ok jest
Stwierdziła, że trochę w instytucie mi zaniedbali ciążę jeżeli chodzi o usg.
Powinno być co 2 tygodnie a nie co 2 msc.
I od teraz będę moje dziewczyny widzieć co dwa tygodnie 
Tak więc rezygnuję z prowadzenia ciąży tu, i przepisuję się do nowej lekarz, tam będę też już rodzić.
Nikii proszę o usunięcie wizyty z 5 i 10 lutego a proszę o zapisanie 6 lutego na usg a 27 na wizytę
Idę Was nadrabiać gadułki :
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
To super, że trafiła ci się fajna lekarka
Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd
U nas też będą dwa imiona
Co do chrzcin to będziemy chrzcić pewnie na początku lipca.
Przyszły ubranka i:
|
Super
Cytat:
Napisane przez blueelektron
Cześć dziewczyny, podczytuje Was, bede drugi raz mama majowo-czerwcowa.
Któraś z Was pytala o mutsy transporter, nadal uzywamy tego wozka, syn ma 20 miesiecy. Bardzo latwo sie go sklada, miesci sie do malego baganika, leciał nawet z nami na wakacje samolotem. Mozna zamontowac na stelazu fotelik maxi cosi.
|
Cześć
Cytat:
Napisane przez mak polny
Hej Dziewczyny  można dołączyć?
Nadszedł właśnie czas kiedy zaczynam lekko panikować "przecież ja nic nie wiem o dzieciach", więc postanowiłam dołączyć do jakiegoś forum, żeby nieco ogarnąć temat 
zauważyłam, że był temat podwójnych imion. Ja mam dwa i chyba nie dałabym dziecku dwóch z racji tego, że zawsze później trzeba o tym pamiętać we wszelkich papierkach.
Poza tym ostatnio u mnie na tapecie temat wózka. Zastanawiam się czy szukać koniecznie jakiegoś z dużą gondolą (z reg. zagłówkiem), czy może ze spacerówką rozkładaną na płasko i jakimś porządniejszym śpiworkiem. W ogóle oglądałam trochę wózków w sklepach i co model to rozczarowanie, niewiele mi się podoba z tych co sobie w internecie upatrzyłam.
|
Cześć
Cytat:
Napisane przez asia27100
mnie juz momentami głowa od wózków boli....

|
Mnie też, od tego całego szukania laktatotow, podgrzewaczy, butelek, pościeli. ...
Light
A ja wcinam migdały bo mam zgage. Jestem chyba pierwsza na wątku
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
A za ta jagodzianke to  :pala :
|
|
|