Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październik- piękny miesiąc narodzin pięknych bobasów! Mamusie październikowe 2014!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-30, 19:59   #144
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Październik- piękny miesiąc narodzin pięknych bobasów! Mamusie październikowe 2

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
Hehe, to taki optymistyczny mocny siur Na zdrowie

A TŻ się nie zna, zrób jutro i mu pokaż mocne dwie krechy niech oprawi w ramkę i na ścianę

Mi na początku test nie wychodził bo czułość mojego testu domowego to 25 jednostek, wyczytałam w instrukcji, testowałam w dniu robienia badań krwi - ponad beta ponad 10. Potem, chyba przedwczoraj zrobiłam i już blada krecha wyszła, poziom hormonu wzrasta Miałam zrobić jutro ale jeszcze dzisiaj leżę plackiem, wygrzewam się w smarczę paskudnie więc zrobię sobie test w sobotę może (chcę mieć na pamiątkę jeden )
tak zrobię jutro mam nadzieje że będzie mocniejsza)
Ja nawet nie wiem jaką czulośc maja moje bo na nich kompletnie nie ma nic napisane

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
chodzi o drugą krechę tworzącą znak + a nie -
albo i ja nie ogarniam zagramanicznych testów
dokładnie chodzi o tą drugą preskę pionową tworzącą +
Cytat:
Napisane przez milako Pokaż wiadomość
Gratulacje Natalyya )) cudna wieść! Mój Tż na dwie kreski rzekł: " jestem umysłem ścisłym. Dla mnie to na razie dwie kreski".

A ja dalej w szpitalu na luteinie i duphastolu. Jutro zrobia mi betę, żeby sprawdzić jak tam Kropek się ma i chyba usg żeby sprawdzić czy ta pie.... Cysta sie zmniejsza. 3majcie kciuki! A wogole na 1 becie, w niedziele, wyszlo, ze jestem w 4 tygodniu.
heh mój to samo on pewnie dopiero uwierzy jak pojdziemy na usg:P
za dobre wyniki

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

co z tym nowym wątkiem??

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora