Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-30, 19:38   #2104
h4linka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez UmiZumi Pokaż wiadomość
mój TŻ powiedział, że jakby widział mnie rozkroczoną na fotelu u gina i obcego faceta patrzącego mi między nogi, to by nerwowo nie wytrzymał. Jak mu powiedziałam, jak wygląda usg dopochwowe, to biedny miał przerażenie w oczach. Tak więc, mój TŻ wejdzie ze mną dopiero do gabinetu na usg przez brzuszek I o ile uda mu się dostać wolne wtedy w pracy, bo w godzinach, w których mój lekarz przyjmuje mąż siedzi w pracy w innym mieście.
U mojego lekarza w gabinecie usg stoi za parawanem, więc najpierw lekarz wprowadzał sprzęt a dopiero potem wołał TŻ-ta Swoją drogą mój biedny musiał sam obdzwaniać gabinety bo ja pracowałam i wypytywać czy mają usg dopochwowe na stanie

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Co do ćwiczeń w ciąży, to na stronie jednego z fitness jest taki opis:
czyli można by poszukać w internecie ćwiczeń oferowanych przez tą Panią .
W końcu jakieś konkretne nazwisko i nazwa ćwiczeń, ogromne dzięki!

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest z tym becikowym i innymi dodatkami na dziecko w Polsce? wiecie co robic zeby je dostac?
Po weekendzie zagłębiam się w lekturę wszelkich opcji macierzyńskich i becikowych, urlopy, zasiłki i inne cuda. Postaram się wszystko tu ładnie streścić.

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie witaminy macie zamiar brać w II trymestrze zamiast kwasu foliowego?
Coś mi się kojarzy, że mój gin wspominał o Prenatalu..
Cytat:
Napisane przez M_aria Pokaż wiadomość
Ja biorę Pregna PLUS
Ja też biorę Pregna PLUS. Dobry skład w rozsądnej cenie. Tylko trochę mnie po nich mdli.

Właśnie do mnie dotarło, że to już 12t5d, rany julek jak to szybko leci.

Edytowane przez h4linka
Czas edycji: 2014-01-30 o 19:42
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora