Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-30, 19:47   #2105
niunia13140710
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość

ja też jestem ciągle zmęczona. W tym tygodniu chodzę spać max o 21. Właściwie chodzę spać to jest za dużo powiedziane, ja po prostu padam gdzieś w fotelu czy na kanapie i TŻ mnie budzi, że trzeba umyć ząbki i wskoczyć w piżamkę Ostatnio koleżanka chciała się ze mną umówić o 20:30,ale wytłumaczyłam jej, że o tej porze to ja już nie funkcjonuje.

Kiedyś becikowe przysługiwało wszystkim, teraz tylko rodzinom, których dochód na jedną osobę nie przekracza bodajże 1920zł. czy coś koło tego. .
jejku, co w tej Polsce sie dzieje? porazka jakas zeby takie grosze ktore daja, jeszcze limotowali tylko dla tych co nie przekrocza danej kwoty. szok

co do zmeczenia to, mi lekarz powiedzial, ze jak chce sie spac, to mam isc spac ze to normalne. wiec korzystaj poki mozesz spac, bo dzidzia moze juz nie dac ci pospac jak sie urodzi

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość

Chciałam od poniedziałku wrócić do pracy....Na zwolnieniu mam ok 400zł/mies. mniej niz będąc w pracy ( ta srednia z 12 mcy wychodzi mi lipnie)
Laryngolog potwierdzil ze mam ropne zapalenie zatok Ja liczyłam na "katar ciążowy" Muszę iść do gina po zwolenienie na min. 2 tygodnie i am, czy nie mogłąabym chorować kiedy indziej tylko wszystko w ciąży. Moje biedne Malenstwo musi to wszystko ze mną przechodzić Głowa,gardło i nos bolą dodatkowo chodze z chusteczka przyklejona do nosa
bidula mam nadzieje, ze jakos przetrwasz

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Angels2708 Pokaż wiadomość

mnie wiadomo że od 13 tygodnia
w takim razie ja juz jestem w II trymestrze a nawet o tym nie wiedzialam
niunia13140710 jest offline Zgłoś do moderatora