2014-01-30, 21:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Cytat:
Napisane przez existence
iitv albo kinoman.tv 
|
aaaa.... kojarzyłam, ze kinomaniak tylko w nowej wersji 
Cytat:
Napisane przez olusia92
Witam
No skojarzeń jest wiele, no i z warkoczem też można skojarzyć 
Witaj
Widzę że łączy Nas wspólna data, jednak 20.06 też robi się coraz bardziej popularny
I moja też :P
Ola skąd ja to znam:P Najlepiej jest u mnie w Urzędzie Pracy: "dla fryzjerek nic nie mamy, proszę się zgłosić za 3 miesiące  " I nie obchodzi ich to że może akurat coś innego by się dla mnie znalazło (typu sprzątanie dróg  -żart), już mnie nawet ostatnio ciągnie do biedronki iść pracować niż w domu siedzieć 
Nie dość że data ta sama to jeszcze i ten sam problem  
|
Je jeszcze nigdy w urzędzie nie byłam i nie wiem czego się spodziewać... czekam na świadectwo. Byłoby super, gdybym nie musiała iść się rejestrować w ogóle.
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB
hahaha ja, on bedzie solówke tanczyl
young and beautiful lana del rey
|
eeeee... a nie miał być TITANIC? 
Cytat:
Napisane przez Edebedowa
uhhh w końcu piszę z komputera  na kom nie lubię a chcę się z Wami podzielić.
Jak pisałam Wam oddałam pierścionek. Na urodzinach jego brata ciotecznego było ok ale w ogóle ze sobą nie rozmawialiśmy. Jak szliśmy spać chciał mnie przytulić ( :OOO ) ale kazałam mu zabrać rękę i mnie nie dotykać. Było sztywno. A ja już w myślach chciałam się wyprowadzić i pierdzielić ślub i wszystko. Niedziela sztywna, rozmowa "tak. nie. nie wiem". A w poniedziałek moje urodziny. Położyliśmy się kilka minut po północy.
M: Która jest?
Ja : 0.03.
M: wszystkiego najlepszego, KOCHANIE.
Ja : dziękuję.
Rano jakby "na odległość" położył mi rękę na boczku. Jak wróciłam do domu po pracy nie było go. Przyszedł z bukietem róż i kolczykami-perełkami z kruka <3 Ale długo trwało zanim przyjęłam prezent i go przytuliłam. Przeprosił mnie, wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest git 
Najpiękniejsze było to jak później się przytuliliśmy i on powiedział że tak mu tego brakowało że nie mógł mnie przytulić.
|
Dobrze, ze wszystko sie dobrze skończyło. Ja nie chcę sie skarżyć, rozpisywać, ale nieraz mamy takie sytuacje z TŻ.
|
|
|