2014-01-30, 20:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez fewcia
Małż pojechał wymieniać rozrząd, ja pomalowałam pazurki  i zasiadam do poczytania co u Was
wiecie, tak mi się przyrko, tzn smutno zrobiło... Mój mąż NIGDY się nie skarży, a dzisiaj powiedział, że coraz ciężej Mu wstawać rano, wykończą Go te dojazdy  Na miejscu tak ciężko o dobrą pracę.
Druga rzecz, dzisiaj rano stanęłam na wadze, schudłam strasznie, ważę 52kg (172cm wzrostu), wszystko przez te zawirowania z pracą...
Blanka dzisiaj znowu zrobiła awanturę w żłobku, bo się kanapka skończyła
Lecę poczytać 
|
z tym schudnięciem to zazdroszczę nie okoliczności tylko efektów 
Nie wiem czy Was nadrobię, dziś znów prawie w domu nie byłam a jak byłam to robiłam zamówienie z tesco itp... Bo jak mała nie spi to nie moge na kompie nic zrobić, same wiecie...
Ale dziękuję w imieniu Hani za życzenia urodzinowe i wszelkie komplementy pomponowo dekoracyjne kochane jesteście 
jeśli chodzi o prezenty bo chyba któraś pytała no to od moich rodziców dostała kolczyki (na przyszłość) i takiego aniołka slicznego z gliny, czy ceramiki do powieszenia na ścianę. Potem ubranka, książeczkę o krolewnie snieżce i księgę dźwięków, taką wieżę z klocków z djeco, płytę z piosenkami z Pana Kleksa pluszaka takiego dużego Shreka, co prawda nie ejst zbyt piekny ale Hania go tuli no i ten wózek a od nas wiadomo - lalka 
idę czytać Was i sprzątac trochę
|