2014-01-30, 21:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Dziewczyny. Śliczne brzuszki i każdy inny 
Wróciłam ze szkoły rodzenia, a wcześniej byłam po małe zakupy i.... wracając myslałam, że mi ukradli samochód. Łaziłam po parkingu przez 25 minut mając łzy w oczach i chcąc juz dzwonic do TŻ, który aktualnie w Pl.
A po prostu pomyliłam kolor literki... 
Cytat:
Napisane przez bebe97
Ale macie śliczne brzuszki Trisdom wygląda co prawda na 5 miesiąc ale tez ładnie Elunka mam podobny kształt brzucha do twojego, rozmiar zresztą też
Kate pięknie przygotowałaś wszystko dla Majki  i mam pytanie, masz przyczepiony do łóżeczka taki praktyczny pojemnik na potrzebne pierdółki, ja tez chce taki, ska go wziąć?
Dzisiaj będę narzekać. Po rozczarowaniu kocykiem teraz wkurza mnie remont  Wszędzie kurz, pył i bałagan. Sama chciałam, wiem, ale nie przewidziałam, ze przez pół dnia nie będę mogła herbaty zrobić. Teraz mąż kładzie mozaikę na ścianie a ja obok gotuję rosół i pewnie zaraz się zetniemy  Teraz tylko takie dania, które można odgrzać w mikrofali, bo przez cały dzień nie mam dostępu do kuchni, a Marcel ciagle domaga się jedzenia
No to pojęczałam 
|
Dzięki za komplement 
Będzie lepiej Rosołek jest dobry na wszystko.
Cytat:
Napisane przez amelka2006
Skoro dzisiaj dzień brzuszków, to i ja swój pokażę  30 tc.
|
Piesek też fajny 
Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna
My siedzimy na ostrym dyżurze w łodzi. Nasz okulista sie nie podjal. Malo tego-w przychodni ktos mu ukradl dokumenty myslac ze to portfel.
Boze jak mi sie chcialo wyć. Naprawde fatum.
Prawo jazdy brytyjskie, karty do banku i dowód.
Siedzimy w tym szpitalu ze 3 godziny. Ja juz glodna jak pies. To co ze w ciazy.
"Ciało obce, a to mozecie poczekac"
Ale juz po bolu. Jedziemy do domu. Oko cale.
Teściowa dzwoniła ze policja przyniosla dokumenty. Ktos im podrzucil.
|
Wy sie lepiej z domu do porodu nie ruszajcie....
Cytat:
Napisane przez Tequillla
Cześć
Jakie fajne brzuszki Wasze, najfajniejsze że podobny wiek ciąży a przecież każdy jest inny  Ja bym chciała taki maluśki mieć, jak Trisdom
Stosunek jakości do ceny najlepiej wg mnie wypada dla ciuszków z Lidla.
Skoro dziś dzień na fotki to też coś przytaszczę 
|
Super fotka- ja tez mam śmieszne kapcie. Kiedys Wam moje krowy pokażę...
A ciuszków tez mam sporo z Lidla- takie pancerne nawet po praniu i całkiem ładne.
Cytat:
Napisane przez vivien39
dziewczyny ma któraś paciorkowca?
|
Jeszcze nie wiem- dopiero wczoraj miałam wymaz.
Cytat:
Napisane przez paulina_radom
grubo się zastanawiam nad wybraniem się na IP w sumie sama nie wiem co mam robić..
|

Cytat:
Napisane przez kate1623
Ojej wkurzyłabym się  .Co do dzieci to mój 2,5 chrześniak nie ogarnia tego że jego kochana ciocia jest w ciąży i dotyka mój brzuch jakby to ufo było, ale tak siedzi i dotyka delikatnie i jego mama mówi :Alanku nie wstydź się możesz pogłaskać brzuszek . Alan spojrzał się na matkę pogłaskał i nagle mnie cap za cycka i też pogłaskał 
|
Od małego wie, co dobre.
Ela- to ta siostra, z którą sie nie lubicie? Jak tak, to moze i lepiej...
|
|