2014-01-30, 21:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Meneq, pytalas o TZ...
Wrocil z pracy o 15:30, zmeczony (normalne, rozumiem, wstaje ok 5:30). Kuba spal, a TZ polozyl sie obok niego na chwile czym oczywiscie go obudzil :/
Pobawil sie troche z nim, pogadal i sru do kompa na 1,5h...
Potem stwierdzil, ze szkoda czasu, woli sie z nami pobawic, wiec przyszedl do nas na podloge (ja zajmowalam sie Kubusiem caly czas jak wrocil). 5 min zabawy i kimnal na macie z puzzli... I tak spal do 21 :/ 3h ponad...
Ja malego wykapalam, nakarmilam, uspalam, a ten dalej spal.
W koncu sie obudzil zdziwiony, ani me ani be i na lozko sie przeniosl do spania. Kuba obudzil sie po 30min,a ten nic... Obudzilam go, zeby sie W KONCU zajal dzieckiem to pretensje ma, bo JEMU SIE CHCE SPAC!!
Nosz k.....
A mi to nie????? Jeszcze przeziebiona jestem, moze nie umieram jak on ostatnio, ale jednak chrype jak rasowy zul mam, kaszel mnie dusi, z nosa leci, ale przeciez on zmeczony....
Gdyby jeszcze Kuba dal odpoczac - nie ma szans, teraz beda figle do polnocy...
To sie wygadalam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
A z tymi chłopami
Mój też mnie dziś wnerwił bo wrócił z nocy położył się spać( no wiadomo) i oczywiście jak ja Piotra uspałam to mu się sikać zachciało. no i powiedzcie mi jak można podczas jednego wyjścia do kibla, trzasnąć drzwiami 4 (! ) razy? Pietro oczywiście zwęszył ojca i koniec spania, a potem marud bo tata poszedł dalej spać zamiast się z nim bawić 
Oczywiście rozumiem, że on noc musi odespać, sama kiedyś na nocki pracowałam to wiem jak to katorga, ale chyba obsługi drzwi, po prawie 30 latach na świecie można się nauczyć
|
|
|