Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 09:27   #2162
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Fiona - mi np jest dużo łatwiej o orgazm kiedy używamy taką malutką wibrującą rzecz durexa na penisa jednak łatwiej wtedy stymulować łechtaczkę... może spróbujecie?

krew to ten słynny czop, tylko u mnie sam ten śluz (zbity śluz) wyskoczył już jakiś czas temu, a teraz też może być od skracającej się szyjki... wszystko normalne u mnie nie leci ona non stop... tylko po kilka kropel/niteczek raz na jakiś czas zwłaszcza po większym i mocniejszym skurczu... a teraz znów mi się skurcze wyciszyły i są większe odstępy między nimi.... buuuu a już miałam nadzieję, że porządnie się rozkręci

Aldrin - mąż jeszcze w domku, ale właśnie szykuje się do pracy w razie czego ma blisko, więc się zwolni wcześniej

będziecie tu miały cały przebieg porodu pewnie, a co dopiero się śmiałam z naszej koleżanki wielkiej G.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Fiona - piła, piła tego szampana - patologia jedna hahahah oczywiście nie całego

już myślałam, że pojechałas do tego szpitala, dzisiaj pewnie przy każdej dłuższej nieobecności będziemy podejrzewać, że to już
opowiadaj nam wszystko, przynajmniej czas w pracy mi jakoś zleci