Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 11:21   #272
magbes
Zadomowienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

dzien dober
poki pamietam, bo znowzapomne , elunka skoro lubisz kosmetyczne naturalne eksperymenrty to polecam strone biochemiaurody.com Zamawialam stamtad czysty olejek arganowy wlasnie i dzis planuje zamowic czysty kwas hialuronowy, zestw do zrobienia plynu do wlosow na odzywienie i wypadanie i zestaw do zrobienia kremu do twarzy nawilzajacego
a olejek nie wiem czy mi cos pomogl...pewnie trzeba by regularnie stosowac.... teraz mam masakre na twarzy...w sensie ze sucha skora i od kilku dni smaruje samym olejiem badz do kremu kilka kropel olejku daje...zobaczymy...

co do pytan przed porodem jak sie czuje itp to mi jakos to nie przeszkadzalo...

Linka rany jaka goraczka.... rzaadko takie miewam... ale po porodzie jakos 5 dni mialam takie cosik.... wlasnie 39st. wowczas to wzielo sie chyba od nawalu pokarmu w piersiach. Wykuruj sie tam dobrze.
elunka nie smutkaj z powodu braku meza,,, jests mocna babeczka i poradzisz sobie sama a maz ci przynajmniej nie padnie nooo i brao za 37 tc... jak to zlecialo...to jest niesamowite jak te ciaze szybko leca
dziecie mi przysnelo wiec pije herbatke. przez ten szpital nauczyla mi sie smoczka ;mdleje; jak byla antysmoczkowa i wypluwala tak teraz nie moge jej odzwyczaic. Fakt w szpitalu nam pomogl bo i ona sie nie meczyla i ja ale teraz juzmi nie umie zasnac bez smoka... co jednak probuje zwalczyc i wrocic do stanu poprzedniego poki jest wczesnie ...mam nadzieje ze mi sie uda
wreszcie jakas normalna temp -2 a nie -17 jak sie obudzi to pojdziemy na spacerek

Dobrze ze juz weekend za pasem i mezu bedzie z nami caly dzien

Edytowane przez magbes
Czas edycji: 2014-01-31 o 11:27
magbes jest offline Zgłoś do moderatora