Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 13:34   #2133
anafora12345
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
My w sumie wózek, łóżeczko i stertę ciuszków mamy po starszaku, więc do kupienia będzie raczej kosmetyka+ pieluszki+ ewentualne fanaberie jeśli to będzie dziewczynka, więc i wybierać w sumie nie ma czego, z czego się nie ukrywam cieszę
No a my nie mamy nic ! Dlatego też nie chce kupować na hura i pół rzeczy bedzie albo do du.y albo nie potrzebna . Chciałabym przemyśleć zakupy wózek dobrać pod siebie tzn warunki jakie mam mebelki chce kupić takie że dla 2 dzidzi będą ok
Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Ja wciaz czekam na USG i doczekac sie nie moge Ale jak juz jest blisko to czas spokojniej plynie. Chcialabym byc juz w takiej bardziej zaawansowanej ciazy i sie nie moge doczekac az mi II trymestr wskoczy - a z drugiej strony nie wiem kiedy mi zlecialy juz 3 tygodnie zwolnienia Mam jakiś błogostan w głowie jak sie kłade i nawet mi sie to nie nudzi, to do mnie zupełnie nie podobne I nie moge wyjsc z szoku, ze nie przeszkadza mi siedzenie w domu kiedy normalnie to szalu dostaje chorujac powyzej 3-4 dni i siedzac w lozku
Z zakupami macie racje II trymest to chyba jest ten moment Teściowa mnie pociesza, ze ona tez zaspiala na stojaco przez 3m-ce a potem dostala takiego speeeda, ze cale dnie sprzatala i snu prawie nie potrzebowala, chodzila na zakupy, energia ja doslownie rozrywala

Prenalen jest fuuuj, tez piję ale tylko i wyłącznie dla dzidzi, dla siebie bym go nie przełknęła

Aaaa dziewczyny piszcie o tym jak sie ktoras dobrze czuje, to podnosi na duchu
Ja też bym chciała mieć II trymestr( choć ponad tydzień mi został ) ale żebym mogła czuć ruchy dziecka żebym wiedziała ze wszystko jest ok A co do USG to ja bym dzień i noc mogła leżeć i się wpatrywać

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia111 Pokaż wiadomość
Zawsze zostają jeszcze zakupy przez internet
Zgadza sie ale pewnych rzeczy chce zobaczyć a przez internet nie da się np wózek chcę przetestować czy zmieści się do bagażnika ( a nie mam zbyt dużego przez kratkę ) czy jest lekki jak się składa . Wiele rzeczy można pooglądać spisać i wtedy można zamówić .