Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 14:19   #3232
guapissima
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Ja w naszym wątku widzę wiele pozytywów dla siebie - rady i przemyślenia aktualnych mamuś dużo dla mnie znaczą. Wiem mniej więcej czego mogę się spodziewać, jak się czuć itd.

Roane - ja też jeszcze czekam na malucha. Czekam, czekam i na razie nic. 2 tyg. temu jeden z lekarzy powiedział, że mogę urodzić wcześniej i nic z tego.
Razem sobie wszystkie poczekamy Też bym już chciała mieć malucha przy sobie.

.
Mi na poczatku stycznia polozna powiedziala, ze moge urodzic w kazdej chwili, bo mam zgladzona szyjke, rozwarcie na palec, a juz luty prawie mamy i jak patrze na gotowosc mojej macicy do porodu, to chyba Leon posiedzi w brzuchu nastepne 9 mc. Od 2 tygodni czuje sie jakbym w ciazy nie byla, wszystkie bole minely, nie wiem co to skurcze macicy... A juz szlag mnie trafia na sama mysl o dluzszym oczekiwaniu

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
pytanie do mamuś blisko TP --czy wasi TŻci piją piwko jeszcze ?? czy już wprowadzili abstynencje ??
Moj normalnie w domu nie pije, ale wczoraj bylismy na kolacji u siostry TZ i bylo wino, sporo wina,na ktore sama Tz namawialam, bo ostatnio rzadko wychodzimy. W efekcie pol nocy dla odmiany stresowalam sie zeby mi wody nie odeszly, bo wyjdziemy na jakas patologiczna rodzine...
guapissima jest offline Zgłoś do moderatora