2007-06-04, 11:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyszłe samotne mamusie
Gwiazdeczko nie zalamuj sie..widocznie nie warto jesli On jest takim draniem..jestem w Twoim wieku i mialam podobna sytuacje..rok temu zaszlam w ciaze z facetem,ktory zapewnial mnie o swojej milosci,mowil ze jestem Jego malenstwem i nigdy nie pozwoli mnie skrzywdzic..kiedy powiedzialam mu o tym,ze bedziemy miec dzidziusia po prostu mnie rzucil..namawial do usuniecia,chial bym zrobila to dla Naszej milosci i zgodzila sie na zabieg..niestety kilka tygodni pozniej poronilam..nie wiem czy natura tego chiala czy on to sprowokowal ale stalo sie..
Po jakims czasie poznalam kogos innego..kogos kto zrozumial moja sytuacje i moj bol..jakis czas temu zdecydowalismy sie na dziecko i jestem teraz w 19tyg..takze prosze Cie nie zalamuj sie z powodu jakiegos dupka bo jak widzisz nie tylko mnie sie ulozylo..sa inne dziewczyny w podobnej sytuacji jak Twoja a pomimo to odnajduja swoje zaginione szczescie..wiem ile bolu i cierpienia ogarnia teraz Twoje serduszko ale zobaczysz..czas to najlepsze lekarstwo a jak dzidzius sie urodzi tylko to wszystko przyspieszy..moze On zrozumie kogo stracil ale radzilabym Ci sie wtedy zastanowic czy naprawde chcesz byc z kims takim..w takich sytuacjach nie mozna kierowac sie tylko miloscia ale rowniez rozsadkiem choc wiem ze nie zawsze idzie to w parze..
Trzymaj sie teraz cieplutko i pamietaj ze nosisz pod serduszkiem kogos kto jest czescia Ciebie i zawsze bedzie przy Tobie Chlopaka olej skoro jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku i woli zabawiac sie z innymi dziewczynami a zrywa z Toba tylko po to zebys nie osadzila go o zdrade..ja juz bym do takiego nie wrocila..
|
|
|