2014-01-31, 18:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
Napisane przez Miss O Club
a co?
red_tea, jedyne co mogę napisać o Twojej przyjaciółce to to, że nią nie jest! Twoja relacja z nią jest jak na mój gust toksyczna i niepotrzebnie psujesz sobie nerwy i tracisz swój czas na takie znajomości.
|
a matmę
byłam pewna, że tego nie zaliczę tak samo ostatnio z anatomią, też byłam pewna że nie zaliczę, a tu proszę: 4! i to w dodatku zaliczyło tylko 7 osób, w tym ja 
ja wiem, że to tak wygląda, ale szczerze mówiąc nie umiem się pogodzić z tym, że ona tak się zmieniła nigdy wcześniej tak się nie zachowywała, jakiś miesiąc temu wszystko było między nami okej! a teraz fakt, miałam masę nauki i trochę mniej czasu dla niej, no ale ona też studiuje i chyba powinna rozumieć co się dzieje na uczelni na koniec semestru. jestem na nią wkurzona, a z drugiej strony nie chcę przekreślać tej znajomości bo teraz jej coś odbiło i ciągle mam nadzieję, że wszystko będzie jak kiedyś... może jestem naiwna po prostu.
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Cytat:
Napisane przez xKlaudja
Jeszcze jej się znudzi (no albo nie).
A to Twoja najlepsza przyjaciółka, czy bardziej "koleżankowata"?
Bo jak najlepsza to mi się w głowie nie mieści to poczucie wyższości  [COLOR="Silver"]
|
najlepsza, od kilku lat. i dlatego tak mnie to boli, że ona naszą znajomość tak trochę olała tą imprezę tłumaczę sobie tak, że ma problemy w domu i chce odreagować, chociaż coraz mniej mnie to przekonuje.
|