Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wózki Deltim - opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-04, 14:22   #1
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Exclamation

Wózki Deltim - opinie

Hej! Zakładam kolejny wątek o wózkach, ale nie znalazłam takiego, który by był tylko i wyłącznie o wózkach firmy Deltim. Znalazłam jedynie wyrywkowe informacje na poszczególnych wątkach.

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będziemy juz podejmować ostateczna decyzję apropos zakupu wózka. Jak na razie najbardziej podobaja nam sie Deltimy. Teraz Deltim nieco zmienił swój image i wprowadził nowa kolekcję.

Wcześniej byliśmy zdecydowani na Deltim Fokus, a teraz jest nowa kolekcja i wózki maja nieco inne wersje kolorystyczne i troszkę zmieniony wygląd.

Ogólnie rzecz biorąc jestem pełna wątpliwości, bo np. Deltim Fokus jest ok, ale jego ulepszona wersja (Deltim Premiere, czy jakos tak) ma skręcane koła. Niby to fajnie, ale Premiere jest większy i cięższy, a ja mam 162 cm wzrostu i jak stanełam obok tego wózka to poczułam sie jak mała dziewczynka pchająca wózek młodszej siostry. Jakoś mnie przerósł ten wózek, mimo że teoretycznie jest fajniejszy niż Fokus .

Jest jeszcze Deltim Koala, który jest taki mniejszy i bardziej gabarytny jak dla mnie... Niestety ma gondolkę taka wkładaną, tzn takie nosidło, które się wsadza do wózka.

Jestem w kropce... szczerze powiem, że mam dosć tego całego wózka i najchętniej to bym dzieciaka nosiła na ręku, a nie w tym głupim drogim wózku.

Acha... będe po cesarce, wiec tez ważne jest by wózek nie był zbyt cieżki.

Wszystko mi sie jak na razie wyklucza i nie wiem na co sie zdecydować. grrrr

Pomożcie...

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując