Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 23:04   #2113
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała cokolwiek w Projekt Ślub?? Niekoniecznie zaproszenia ale inne gadżety.
Może możecie mi polecić jakąś stronę z podobną stylistyką, która ma gotowe projekty i nie czeka się wieki na realizację (HELLO PRINT odpada bo czekałam miesiąc na próbki )
Zobacz jeszcze na happyprints.pl . Zamawiałam próbki i jak coś mogę zrobić im zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
A mi podoba się ta pierwsza i ostatnia.
Dziewczyny czy każda z was będzie miała pokrowce na krzesła? Bo moja sala nie ma ich w ofercie. I nie wiem czy zamawiać... Krzesło mają ładne ale wszyscy mi mówią, że z pokrowcami będzie lepiej. Ale mi szkoda 700 zł na pokrowce dawać. Załączam parę zdjęć z mojej sali z krzesłami jakie mają - normalnie są te bordowe ale może uda mi się wynegocjować żeby mi te beżowe dali.

Moja sala to ta z pierwszego i ostatniego zdjęcia. To drugie tylko żeby krzesła pokazać.
Ja nie będę miała, chyba. Bardzo mi się podobają te krzesła które my mamy na sali. Ale to zależy od tego czy właściciel pozwoli. Ogólnie to za pokrowce nic nie dopłacamy. Czasami takie bzdurne koszty jakie wymyśąlają sale weselne powalają mnie.

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Tego się boję!!! Filmik z obcą dziewczyną a ja ryczę... Swoje też robi oprawa muzyczna. Jakbym brała ślub w swojej parafii, też bym płakała, ale nie ze wzruszenia a raczej z powodu fałszującego organisty

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Chwalę i nadrobię:
zamówiliśmy obrączki!

Ja już nie mogę się doczekać jak zamówimy nasze. Ale z tym trzeba poczekać do marca.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w złotych tarasach i namierzyłam kieckę, a której pisała asiulek8. Jak dla mnie jest za krótka, ale cyknęłam fotę, może którejś się spodoba
O tak, to ta!! szkoda, że mojego rozmiaru nie było. Miałabym na wesele brata TŻta. Do tego już buty też sobie upatrzyłam

ysia – gratuluję a pierścionek przepiękny

Linaewen – widziałam błękitne kolczyki z kryształami w Svarowskim, ale nie wiem jak z ceną

Elrosa – brałabym niebieski, taki delikatny ekstra

Obrączki – też będziemy kupowali normalnie obrączki, bez swojego złota. Ostatnio zebrałam nawet prawie cały „złoty złom” (pojedyncze kolczyki, jakaś bransoletka popsuta, łańcuszek) i poszłam zważyć do jubilera. Wyszłyby ze 4 porządne obrączki. Ale zostawiam mamie, żeby zrobiła sobie coś ładnego.

Prezenty/upominki dla świadków – nie mam pojęcia, ani nawet najmniejszego pomysłu… Ale żadne medale, statuetki czy dyplomy nie wchodzą w grę. U nas w sumie świadkowie się nie narobią Wódkę będzie nosił jeden kelner, który tylko tym się będzie zajmował. Bramek po drodze nie będzie. Będą mieli za zadanie ładnie wyglądać

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-01-31 o 23:06
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora