Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 23:44   #3619
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Dziewczyny, macie szaliki dla Maluchów? Bo ja nie kupiłam, bo samych nie mogłam znaleźć, a te czapki jakieś wielkie takie... A chciałabym coś w tym stylu, ale nigdzie w sklepie stacjonarnym nie mogłam zlokalizować.
Szczerze, to nawet nie pomyślałam o szaliku w tym całym wyprawkowym szale. Mam pelno czapek i rękawiczek

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
normalnie jakbym widziała mój chyba, że mi się wydaję i moje wyobrażenie jest o nim takie tylko że ja zaczynam 32 tc.
Ale masz super figurkę
Ale jesteś skromna
Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
wybacz tylko za☠☠☠istą jakość zdjęcia
Oldschool
Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość

Ja mam tydzień z obiadem z głowy Wczoraj mąż wracając z pracy wstąpił do babci i przywiózł tonę naleśników, a później poszliśmy do mojej babci i dostaliśmy drugą tonę naleśników także przez ten tydzień jem naleśniki
Zmówiły się czy jak? Nie mogła każda dać co innego?

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
ja lubię np listki małego szpinaku te w paczkach, to w odniesieniu do tego roszponka jest miękka i bardziej słodka.No bo np rukola jest dla mnie zbyt gorzkawa sama, muszę ją mieszać w sałatą lodową np.
Ja dzisiaj nabyłam brokuł, sałatę lodową, szpinak, i dodatkowo roszponkę i rukole - dwóch ostatnich nigdy nie jadłam. Jak mąż pojedzie będę sobie wymyślać sałatki zamiast słodyczy- słowo
Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
A i pokażę Wam mój brzucholek z dnia dzisiejszego 32tc +10 kg
Chudzinka!!!
Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
widzisz, jakie brudasy

A ja się chwalę, bo mąż właśnie odbiera nasze piękne łóżeczko Piotrusiowe i zaraz będzie skręcał i wam pokażę wieczorem Zamowił też fotelik, zdecydowaliśmy się w końcu na Cybex, aton 3 i mój wymarzony kolor bo pasujący do turkusowego wózka
http://www.baby-markt.de/out/picture...085024_001.jpg
no i generalnie już nie moge się doczekać skręcania
Brudasy to by się nie myły właśnie

Fajny ten fotelik

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora