2014-02-01, 10:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez measia
o tej porze rok temu mialam juz skurcze i opier..... Tz ze tak dlugo do mnie dojerzdzal
stawiamy  i tort
|
sto lat!
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Czwartą noc z rzędu mam totalnie bezsenną.. zasypiam-budzę się po ok. 1,5-2h i to tyle.. nic nie pomaga..
|
ja mam tak samo, ciągle się w nocy budzę. jestem teraz nieprzytomna a zaraz mam ekipa przyjechać robić mi szafki w łazience 
co do mamy... to po tych wszystkich akcjach zdajemy sobie sprawę, że w tej chwili ma pracę, ale w każdej chwili znów może im się dowidzieć. ale aktualnie ważny jest każdy miesiąc bliżej świadczenia i kasa z wypłaty. korzystając z okazji, że jakiś przypływ gotówki będzie mamy zamiar przed czerwcem wyremontować mamy pokój. więc jestem w swoim żywiole 
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------
Cytat:
Napisane przez edytte
Ja już od 5 na nogach bo zaczynają mnie męczyć mdłości.Dzisiaj nie mogłam zrobić zakupów, bo w całym sklepie czułam zapach wędlin.
|
 znam ten stan i chwlowo nie zazdroszczę, ale się cieszę, że ciebie dopadło 
esesko dla mnie zovirax działa cuda
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Barbi wow.. niezła historia z pracą mamy. Oby teraz mogła spokojnie to 1,5roku przepracować.
|
najlepsze jest to, że teraz ma być prawą ręka faceta który ją zwolnił.....
|
|
|