Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 10:14   #1873
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
o tej porze rok temu mialam juz skurcze i opier..... Tz ze tak dlugo do mnie dojerzdzal
stawiamy i tort
sto lat!
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Czwartą noc z rzędu mam totalnie bezsenną.. zasypiam-budzę się po ok. 1,5-2h i to tyle.. nic nie pomaga..
ja mam tak samo, ciągle się w nocy budzę. jestem teraz nieprzytomna a zaraz mam ekipa przyjechać robić mi szafki w łazience

co do mamy... to po tych wszystkich akcjach zdajemy sobie sprawę, że w tej chwili ma pracę, ale w każdej chwili znów może im się dowidzieć. ale aktualnie ważny jest każdy miesiąc bliżej świadczenia i kasa z wypłaty. korzystając z okazji, że jakiś przypływ gotówki będzie mamy zamiar przed czerwcem wyremontować mamy pokój. więc jestem w swoim żywiole

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Ja już od 5 na nogach bo zaczynają mnie męczyć mdłości.Dzisiaj nie mogłam zrobić zakupów, bo w całym sklepie czułam zapach wędlin.
znam ten stan i chwlowo nie zazdroszczę, ale się cieszę, że ciebie dopadło

esesko dla mnie zovirax działa cuda

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Barbi wow.. niezła historia z pracą mamy. Oby teraz mogła spokojnie to 1,5roku przepracować.
najlepsze jest to, że teraz ma być prawą ręka faceta który ją zwolnił.....