2014-02-01, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz
Cytat:
Napisane przez cebulova
W moim niby ubranka nawet daja, ale jak zapytalam poloznej czy brac to powiedziala, ze lepiej tak, bo te szpitalne sa bardzo zniszczone. Majty mam  Rozek najwyzej maz,dowiezie, blisko ma 
|
przypomniałam sobie jak to przeczytałam , ze jak weszlam do sali po porodzie szwagierki w Policach to maly miał rożowe spioszki , ja wielkie oczy czy płeć pomylona na usg a ona się smieje ze takiego jej oddali po porodzie. Caly pobyt w szpitalu upierali się na ich ciuszki ponoć.
Cytat:
Napisane przez bajka1807
Tak o fotelik a dokladnie rzuca mi jakies chore argumenty z dupy gdzie ona nogi wsadzi albo ze jak to sobie zima wyobrazam ze usyfi tapicerke bo chce kupić fotelij tylem do kierunku jazdy no i zyd jesli chodzi o kase. twierdzi ze sobie cis ubzduralam i mam klapki na oczach. A jakos crash testy do niego nie przemawiaja. Nie lubie go 
|
ciotka z doświadczenia wiem ze foteliki tyłem do kierunku jazdy sa nie bardzi dobre...na pewno wygodne dla mamy..ale nie koniecznie fajnie wyglada kregosłup po uderzeniu...
Witam się z łozka..tak mnie meczy katar i zatoki ze nie moge leżec , lepiej oddycha mi się na 'stojąco'..i jeszcze conajmniej 2-3 dni bleeeeee miło mi przynajmniej bo mam 4dc
|
|