Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 10:16   #303
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość

W moim niby ubranka nawet daja, ale jak zapytalam poloznej czy brac to powiedziala, ze lepiej tak, bo te szpitalne sa bardzo zniszczone. Majty mam Rozek najwyzej maz,dowiezie, blisko ma
przypomniałam sobie jak to przeczytałam , ze jak weszlam do sali po porodzie szwagierki w Policach to maly miał rożowe spioszki , ja wielkie oczy czy płeć pomylona na usg a ona się smieje ze takiego jej oddali po porodzie. Caly pobyt w szpitalu upierali się na ich ciuszki ponoć.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Tak o fotelik a dokladnie rzuca mi jakies chore argumenty z dupy gdzie ona nogi wsadzi albo ze jak to sobie zima wyobrazam ze usyfi tapicerke bo chce kupić fotelij tylem do kierunku jazdy no i zyd jesli chodzi o kase. twierdzi ze sobie cis ubzduralam i mam klapki na oczach. A jakos crash testy do niego nie przemawiaja. Nie lubie go
ciotka z doświadczenia wiem ze foteliki tyłem do kierunku jazdy sa nie bardzi dobre...na pewno wygodne dla mamy..ale nie koniecznie fajnie wyglada kregosłup po uderzeniu...

Witam się z łozka..tak mnie meczy katar i zatoki ze nie moge leżec , lepiej oddycha mi się na 'stojąco'..i jeszcze conajmniej 2-3 dni bleeeeee miło mi przynajmniej bo mam 4dc

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora