Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mały biust :/
Wątek: mały biust :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-04, 15:46   #90
prettycow
Raczkowanie

Dot.: mały biust :/

[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4492101]nie oznacza to że tacy są świętymi krowami. ale jednak chyba mają z tym trudności, skoro nie potrafią pisać poprawnie. i tego właśnie nie powinno się wytykać, bo taka osoba może poczuć się tak, jakby była do niczego (jeśli wszyscy zaczynają atakować).
[/quote]

Nie wiem czy tudnosci czy zwykłe niedbalstwo. Straszną trudośc sprawia zaglądniecie do słownika, czy kopiuj- wklej do Worda???? Masakrycznie trudna czynność. Zrobienie makijażu czy wyprasowanie portek trwa dłużej - ale to robimy, bo świadczy to o nas... dla mnie z pisaniem jest tak samo. Większość osób chyba nawet sobie nie zadają trudu pomyslenia "jakie by tu ż/rz"

Taka osoba nie poczuje sie "do niczego" tylko powinna poczuć się zobowiązana do zwracania uwagi na to co wyczyczynia z klawiaturą. Nie przesadzaj, proszę.
A poza tym zgodziłam się, że owe wytykanie jest nieeleganckie. Tylko, ze za wytykanie ban a za "byki" cacy cacy nic sie nie stalo, ot masz trudności

I znowu przepraszam za zaśmiecanie wątku o stanikach

Magda a po kobietkach w Twojej rodzinie popatrz, od strony mamy i taty i dalszej też
Być może taka Twoja budowa, że masz szerokie ramiona i tyle. A co do brzuszka to sie zgodzę z przedmówczynią......brzus zki
Jesli masz taką atletyczną raczej sylewtkę albo cos pod to podchodzącego to wyrównywanie proporcji zostaje Ci przy pomocy ciuchow Raczej cudownej terapii na to nie ma ew. na fitness i Ci specjalistki jakis trening polecą
A ile masz lat?? Może jeszcze urosną????

prettycow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując