Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezradność przy chorobie ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 16:15   #3
Agus8794
Raczkowanie

Dot.: Bezradność przy chorobie ...

Cytat:
Napisane przez gwiazdka93 Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem w podobnej sytuacji, niestety mam te same schorzenia. Nawet nie wiesz jak Cie rozumiem Tez mam wahania nastroju, ale staram sie nad tym panowac. Moja rodzina na szczescie rozumie te humorki. Poza tym poszukaj wsparcia na forum, to duzo daje A jesli chodzi o diete, to niestety trzeba sie pilnowac. Ja schudlam dzieki pomocy dietetyczki, ale tak naprawde jem wszystko
Hej ... Dziękuję ze napisałaś .. Sa dni kiedy jestem naprawdę szczęśliwą osobą optymistycznie patrzącą w przyszłość ale często dopadaja mnie te gorsze dni i one przeważają .. Moze źle to zabrzmi ale cieszę się ze nie jestem sama z tą dolegliwością.. może kiedys w końcu nauczę się żyć z tą chorobą .. Ale jak na razie muszę wziąć się za odchudzanie .. zaczynam od poniedziałku ... Zobaczymy co z tego wyniknie .. Co do dietetyczki ciężka sprawa przy każdej wizycie u endrokrynologa także się i z nią kontaktuje ale jakoś jej rady nie przemawiają do mnie ... Nawet zabroniła mi pić czystej wody mineralnej niegazowanej podobno szkodzi na żołądek i serce .. Pozdrawiam Cię gorąco i życzę przede wszystkim zdrowia ..
Agus8794 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując