2014-02-01, 17:20
|
|
Moderator
|
Dot.: Kosmetyki Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)
Cytat:
Napisane przez GretchenSp
Bo ona taka błyszczykowo - przezroczysta jest  U mnie noszona solo daje dość nieoczywisty kolor. Nie tylko przyciemnia naturalny odcień ust, ale też jest staje się on jak gdyby "przydymiony". To naprawdę przedziwny produkt, bo niby jest błyszczykiem, ale można go też wklepać w usta i wtedy prawie nie błyszczy 
|
no właśnie pierwsze o czym pomyślalam, to tak jak u Kryśki poniżej
Cytat:
Napisane przez pin3ska
|
Jako przyciemnienie mocnych odcieni, takie wampowate robi usta...
ciekawe
Cytat:
Napisane przez panna mrau
Ależ się dziś zawiodłam moim Memento  ostatni raz używałam go jakoś pod koniec grudnia i od tego czasu leżał sobie grzecznie w szufladzie, przechowywany w dość chłodnym pokoju, więc warunki dla kosmetyków idealne. Dziś chciałam nim pomalować dziewczynie usta, a z tubki zamiast koloru wylał mi się przezroczysty płyn  potem próbowałam wymieszać zawartość tubki, ale i tak lip tar miał strasznie rzadką konsystencję (rzadszą niż wcześniej)... Czy to jest normalne czy mi się trafił jakiś felerny egzemplarz? Dodam tylko, że chwilę wcześniej używałam na drugiej dziewczynie stained glossa, który był przechowywany tak samo i z nim wszystko w porządku było - kolor i konsystencja idealne 
|
myślę, że egzemplarze świeże są. wiesz co wydaje mi się że tak jak na przykład przy bazie UD mi się działo, albo przy korektorze All About Eyes z Clinique... jak trochę poleży to wytrąca się woda...ale to trzeba w chusteczkę i cisnąć dalej z tubki... powinno byc ok.
|
|
|