Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-04, 17:54   #467
R-O-B-E-R-T
BAN stały

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
I uważasz, że za to byłabym w stanie czy jakikolwiek inny moderator kogoś zabanować?!
Bez komentarza...

Widziałem jedną wypowiedź tego pana i ban, a gdy pisałem to pytanie to właśnie wróciłem z imprezy suto zakrapianej alkoholem, więc logiczne myślenie nie było moją najmocniejszą stroną

Cytat:
Napisane przez Beatka212
Przepraszam jeśli rzeczywiście byłam zbyt uszczypliwa i tak jak pisałyście wcześniej nie mam o tym pojęcia...ale napisałam to bo po prostu tego nie rozumiem jak można zastanawiać się czy nie odejść od mężczyzny bo ma za małego członka..
Podoba mi się twoje podejście do życia, cenisz bardziej miłość niż wizualność organów płciowych.

Cytat:
Napisane przez lemoorka
Znacie zasade Pareto?? 80/20?? To tak jest z seksem w związku.
Vilfred Pareto? Znam jego "teorię krążenia elit", ale odwoływali się do niej naziści, więc dziwię się, że jest dla ciebie autorytetem.
Ale jak już zaczęłaś - co to jest 80/20?

Cytat:
Napisane przez lemoorka
Bo nieudane pożycia zaczyna powoli wkradac się do życia codziennego. dzieje się to niby niezauważalnie- w nocy nie wyszło, to w dzień nas może nawet drażnić źle ułożone buty przez ukochanego i moment do kłotni jest. Niby o buty, niby o co innego. Powoli partnerzy się zastnawiają, a może to nie ta. Wieczorem kolejny stres, wielka miłośc, ale tez wielka niewiadoma. Tak miłośc jest wązna i zrozumienie, ale gdy klamka zapadła to człowiek ma coraz więcej wątpliwości, co narobił....
Dziwi mnie twoje podejście.

Na forach męskich jest mnóstwo deklarujących że nie poslubią innej niż dziewica. Gdyby ciebie oceniał w ten sposób chłopak, który ci się podoba byłabyś pewnie oburzona??? Albo gdyby twierdził, że ma nieudane poożycie z tobą bo masz inny kolor sutków niż sobie wymarzył czy za małą łechtaczkę??? Założe się że w takiej sytuacji połowa kobiet na tym forum mówiłaby o męskim szowiniźmie i przedmiotowym traktowaniu kobiet. To działa w 2 strony.....
R-O-B-E-R-T jest offline Zgłoś do moderatora