2007-06-04, 17:54
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Cytat:
Napisane przez Pomadka
I uważasz, że za to byłabym w stanie czy jakikolwiek inny moderator kogoś zabanować?!
Bez komentarza...
|
Widziałem jedną wypowiedź tego pana i ban, a gdy pisałem to pytanie to właśnie wróciłem z imprezy suto zakrapianej alkoholem, więc logiczne myślenie nie było moją najmocniejszą stroną
Cytat:
|
Napisane przez Beatka212
Przepraszam jeśli rzeczywiście byłam zbyt uszczypliwa i tak jak pisałyście wcześniej nie mam o tym pojęcia...ale napisałam to bo po prostu tego nie rozumiem jak można zastanawiać się czy nie odejść od mężczyzny bo ma za małego członka..
|
Podoba mi się twoje podejście do życia, cenisz bardziej miłość niż wizualność organów płciowych.
Cytat:
|
Napisane przez lemoorka
Znacie zasade Pareto?? 80/20?? To tak jest z seksem w związku.
|
Vilfred Pareto? Znam jego "teorię krążenia elit", ale odwoływali się do niej naziści, więc dziwię się, że jest dla ciebie autorytetem.
Ale jak już zaczęłaś - co to jest 80/20?
Cytat:
|
Napisane przez lemoorka
Bo nieudane pożycia zaczyna powoli wkradac się do życia codziennego. dzieje się to niby niezauważalnie- w nocy nie wyszło, to w dzień nas może nawet drażnić źle ułożone buty przez ukochanego i moment do kłotni jest. Niby o buty, niby o co innego. Powoli partnerzy się zastnawiają, a może to nie ta. Wieczorem kolejny stres, wielka miłośc, ale tez wielka niewiadoma. Tak miłośc jest wązna i zrozumienie, ale gdy klamka zapadła to człowiek ma coraz więcej wątpliwości, co narobił....
|
Dziwi mnie twoje podejście.
Na forach męskich jest mnóstwo deklarujących że nie poslubią innej niż dziewica. Gdyby ciebie oceniał w ten sposób chłopak, który ci się podoba byłabyś pewnie oburzona??? Albo gdyby twierdził, że ma nieudane poożycie z tobą bo masz inny kolor sutków niż sobie wymarzył czy za małą łechtaczkę??? Założe się że w takiej sytuacji połowa kobiet na tym forum mówiłaby o męskim szowiniźmie i przedmiotowym traktowaniu kobiet. To działa w 2 strony.....
|
|
|