Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 23:36   #1710
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
A no to jeśli beżowa to byłaby idealna zamawiam w takim razie i porównam sobie który odcień lepszy dla mnie

Nie wiem czemu ale mi chyba jako jedynej z tego wątku nie podobają się różowe końcówki.....
fajne sa, zwlaszcza albo przy dlugich wlosach wtedy ten roz taki pastel a la romantic look albo mocny roz fuksja do krotkich wlosow, tak odwaznie i z pazurem

Cytat:
Napisane przez sillke29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy do dobrego wątku przyszłam (jeżeli nie to przepraszam z góry). Zastanawiam się czy będzie mi pasował blond, ciężko mi jest siebie wyobrazić w blondzie, a nie umiem w photoshopie zmienić koloru włosów

Mam ciemne oczy, czarne rzęsy/brwi. Jestem raczej blada (na pierwszym zdjęciu wyszłam trochę czerwono), nie umiem określić tonacji Mój naturalny kolor włosów to brąz z miedzianymi refleksami, aktualnie farbuję się na rożne rudości/miedzie. W tej chwili mam kolor jaśniejszy niż na pierwszym zdjęciu, nie mam na studiach aparatu więc nie mogę zrobić zdjęcia, a komórka zupełnie zmienia kolory

Myślę, że jako blondomaniaczki możecie mi trochę pomóc (albo odesłać do odpowiedniego wątku)
wiec tak.
moim okiem nie bedzie ci dobrze w jasnych blondach- powyzej poziomu 8.
masz okragla buzie, chyba jakies zarozowienia cery?
w kazdym razie jesli blondy to odcienie naturalne lub cieple- np. miedziane, zlote. i nie wyzej jak poziom8, co oznacza max sredni/jasny blond, wygoogluj sobie jakie to blondy.
w mojej opini, odradzam blondy lepiej bedzie ci w brazach, rudosciach.
chyba ze podoba ci sie styl shakiry, ale ja ciebie nie widze, shakira ma drobna buzie...
wszystko pisze szczerze i bez grama zlosliwosci czy cos
a przyszlo mi do glowy ze ewentualnie moglabys zrobic refleksy blond na koronie wlosow albo pasemka jesli juz jasny blond.

no i po imprezie, pijani panowie spia, zostalam sama

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja bym cie widziała w blondzie- masz jasną karnacje i delikatną buzie więc powinien ci pasować. Najlepiej by ci chyba było w takim średnim blondzie z ciepłymi refleksami

Dziewczyny macie już pomysły co kupicie swoim Tż-tom na Walentynki ?? W końcu to juz za 2 tygodnie a ja narazie bez żadnego pomysłu jestem.....
ja tez nie mam a dla mnie i tz koniec lutego to nasza polrocznica slubu
i obiecalam sobie cos specjalnego przygotowac...jakis boski sex zorganizuje

mam sprawe blondyny jak chcecie sie pochichrac
moge puszczac pw jak jestescie zainteresowane bo jest aferka