Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-02, 00:43   #2247
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o takich obrączkach ?
Ja osobiście za takimi nie przepadam, ale to indywidualne preferencje

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Fryzjerka była blisko.
Powtórzę to co, pisały wcześniej dziewczyny - wygląda trochę na niedopracowaną, bardziej przygładzić, poprawić warkocz i ujarzmić te odstające włoski i lokach i będzie dobrze.
To też zależy od kondycji włosów, te widać, że są przesuszone. Więc właściwie też to jak ta fryzura się prezentuje zależy od nich. U Ciebie może to całkiem inaczej wyglądać. A jakiej długości masz włosy? Jaka kondycja?
I mam wrażenie, że jest to próbna ryzura, a nie typowo ślubna - bo wyglądą na wcale nie utrwaloną i taką niedbałą.
(...)
Trzymam kciuki
Oby ten był idealny
Mam też podobne wrażenia, że tutaj fryzjerka mogła dać tylko "zalążek" upięcia, widać, że to fryzura na chwilę, a nie na całodzienne wydarzenie jakim jest ślub z weselem.

Dziękuję, mam nadzieję, że się uda i że taki będzie!
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Jeśli fryzjerka jest sprawdzona i na żywo widziałaś jej dziela i byly piekne a w dodatku trwałe to to jest chyba najlesza rekomendacja, oby miała wolny termin! Co do fryzjerki ktora tak nie fajnie Cie potraktowala ja bym od razu z niej zrezygnowala. U mnie w poszukiwaniu osob typu orkiestra foto itd które maja pomoc w uswietleniu i pieknym przezyciu slubu znaczenie mialy nie tylko warsztat i cena ale tez osobowość. Jak ktos chamsko traktuje potencjalnych klientów strach pkmyslec jak obchodzi sie z tymi ktorzy juz podpisali z nim umowe....

Wysłane z mojego GT-I8260
Może nie tyle piękne, co ładnie zrobione, zero zarzutów I to chyba pan Tzn. jest ich dwóch, facet i babka i ponoć obydwoje dobrze czeszą, ale więcej słyszałam o facecie Co do dzisiejszej niezbyt miłej przygody to miałam takie same odczucia - sorry, ale makeup i fryzjer to taka ostatnia chwila na oddech przed ślubem i wolałabym porozmawiać z kimś miłym, a nie z jakąś niezbyt przyjemną babą
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora