2014-02-02, 10:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez selena85
Hej Mamusie. My jeszcze w szpitalu. Hania jest urocza ale daje czadu, ze uszy bolą. Lekarz nazwał ją mała histeryczka  ciekaaawe po kim to ma 
Ogólnie czuje sie nawet ok, tylko, ze nie śpię prawie w ogóle. Sen widocznie minął wraz z beztroskim czasem młodości .... 
Boję sie jak to będzie po wyjściu ze szpitala. Czy sobie poradzimy. Mam problem z istnieniem piersią bo mała nie chce zassac moich nie za dużych brodawek. Jest problem z tym. Trzeba ją dokarmiac butelka. Wczoraj miałam kryzys psychiczny przez ta niemoc nakarmienia jej. Pokarm jakiś tam mam ale moj plan karmienia tylko i wyłącznie z cyca poległ w gruzach. Jutro chyba wyjdziemy do domu. Strach sie bac co to będzie.. zalaczam zdjęcie małej. Słaba jakość ale coś tam widać  Pozdrawiamy wizazowe ciocie 
|
Spokojnie Kochana, w domu bedziesz dostawiala Hanie i moze Wam sie uda. Na watku sa dziewczyny, ktore mialy problemy z kp i daly rade. Potrzebujecie troche czasu i spokoju. A w domu poradzicie sobie na pewno, ja tez sie tego bardzo balam, ale dajemy rade, wszystko jest do ogarniecia Trzymam kciuki, zeby jutro Was wypuscili.
|